Фільтр за

Ціна

  • 30,00 грн - 132,00 грн

Країна-виробник

Колір

Напруга, В

Ступінь захисту

СВІТЛОДІОДНА СТРІЧКА

Знайдено товарів: 11.

Показати 1-11 з 11 товарів

Активні фільтри

Показати 1-11 з 11 товарів

Діодна стрічка – гарне рішення для інтер'єру

Світлодіодне освітлення та світлові ефекти за допомогою стрічок дуже популярні. За допомогою гнучких світлодіодних стрічок можна створити особливу атмосферу в інтер'єрі. Можливості необмежені, окрім високої потужності, вони використовуються для дизайну, легко адаптуються до будь-якої форми та підходять для установки на круглі предмети або в ящики та шафи.

Класична тепла біла led стрічка або кольорова - вибір за вами

За допомогою світлодіодних стрічок можна зробити приміщення ефектним шляхом непрямого освітлення. Неважливо, в якій кімнаті та для яких меблів, світлодіодні стрічки дозволяють створити концепцію освітлення, яка відповідає вашим потребам завдяки їхнім філігранним дизайнам. Також вони є доповненням, як для кухні, магазину, компанії, так і кріпляться в дитячій кімнаті.

Де можна використовувати світлодіодні стрічки?

Розглянемо кілька ідей щодо використання led стрічки:

  • У вітальні світлодіодні стрічки створюють атмосферне освітлення. Можна використовувати моделі з пультом як для натяжної стелі, під шафи, так і кріпити над телевізором або на окремі предмети меблів.
  • Різноколірні світлодіодні стрічки підходять для освітлення сходів. Стрічки мають високу яскравість підсвічування та працюють навіть у підвищеній вологості.
  • У ванній кімнаті світлодіодні стрічки забезпечують правильне освітлення для пробудження мешканців будинку рано-вранці. Декоративні стрічки гнучкі, тому їх можна за допомогою монтажу закріпити на будь-яку ділянку у ванній кімнаті. Можна не хвилюватися за захист світлодіодної стрічки, адже вона не піддається волозі.

Світлодіодні стрічки економічні та прості в управлінні

При використанні прозорих світлодіодних стрічок можлива економія електроенергії до 80%. Стрічки також працюють довше, аніж звичайні світильники – приблизно 50 000 годин. Більшість світлодіодних стрічок із потужністю 12в керуються за допомогою смартфона, планшета, пульта дистанційного керування або настінного контролера. Є також моделі в Україні на батарейках, або стрічки, які працюють від власного блоку живлення. Це робить світлодіодну продукцію реальною, енергоощадною альтернативою для будь-яких ситуацій, будь то приватні будинки, підприємства чи громадські місця.

Для любителів незвичайних світлових інсталяцій, такі моделі пропонують великі можливості, які можуть швидко перетворити будинок на шоу-сцену. Світлодіоди розташовані близько один до одного, тим самим створюється особлива яскравість. Створіть стробоскопічний ефект, при якому світло пульсує, достатньо натиснути кнопку спалаху на пульті дистанційного керування. До речі, такий ефект можна зробити та за допомогою RGB-смужок із різноманітними колірними ефектами.

Світлодіодні стрічки за прийнятною ціною випускаються з декількома рівнями потужності, а також із більшою або меншою світловіддачею.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Світлодіодна стрічка?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Світлодіодна стрічка?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»