Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 357,00 грн - 670,00 грн

Країна-виробник

Форма

Матеріал

Колір

Колірна температура, K

Тип цоколя

Потужність, Вт

Напруга, В

Тип світильника

Ступінь захисту

Тип лампи

Кількість ламп освітлення

БРА

Товарів 23.

Показано 1-23 з 23 товарів

Активні фільтри

Показано 1-23 з 23 товарів

Сучасні бра

Лофт - це стиль, котрий демонструє стилізацію інтер'єрів індустріальними кулями. Це єдиний та неповторний стиль, який напрочуд поєднує в собі унікальний гладкий дизайн, ясність та виразний вигляд, функціональність та практичність. Світильники в стилі лофт - це моделі сміливих ідей, справжнє та модне рішення для облаштування будинку чи квартири.

Настінні світильники. Характерні риси

Головними особливостями світильників у стилі лофт є:

  • Колір стилю – класичні вироби мають білий або чорний, цегляний та коричневий, відтінки металік, які дозволяють виробам бути компактними. Ідеальне поєднання акуратного абажура, що приносить інтер'єру атмосферу легкості.
  • Жодних обмежень у стильовому оформленні немає. Саме це відкриває великі можливості для втілення найдорожчих фантазій. Можна використовувати, як у дитячій, ванній, у передпокої, спальні, так і в коридорі.
  • Світильники-лофт забезпечують правильну кількість світла в будинку незалежно від розміру кімнати. На ваш вибір декоративні моделі виробів до спальні, які можна кріпити в будь-якому місці. Лампи бувають як з вимикачем, вимикачем-шнурком, так і на батарейках.

Освітлення лофта в інтер'єрі

Світлодіодні світильники в стилі лофт оригінальні та сучасні. Лампи обов'язково привернуть увагу гостей. Світильники часто нагадують лампи на заводах, виробничих приміщеннях, вуличні ліхтарі.

Цікаві, стильні та брутальні риси таких світильників ідеально вписуються в різні стилі кімнати, такі як фьюжн, хай-тек чи техно. Кріпляться лінійні лампи в стилі лофт, як над ліжком, так і над продуктами у магазині. Ви можете замовити лампи як для читання, так і закриті моделі зонування з діодами дешево в нашому магазині.

 

Торшери та люстри в стилі лофт - символ відмови від повсякденного дизайну інтер'єру. Таке висвітлення вибирають, якщо всі умови оформлення справжнього горища відповідають проекту. Високі стелі, великі вікна, цегляні стіни, бетонні колони покликані прикрасити красивими світильниками з металу.

У бездоганному оформленні столичних ресторанів, барів та кафе світильники-лофт стають останнім акордом усього інтер'єру. Клієнти, навіть не маючи великих квартир, намагаються оформити інтер'єр так, щоб можна було ввести освітлення в стилі лофт.

Бра Лофт. Як вибрати?

Оригінальний промисловий світильник-лофт вловлює незвичайні джерела світла, іноді складні форми, абстрактні риси та масу.

  • Промисловий підвісний світильник у стилі лофт випромінює світло, котре розсіюється типовим розсіювачем сріблястого кольору. Ці типи ламп можуть висіти над столом, і кожен стіл буде добре освітлений. Також можна використовувати світильник на горищі та отримати неймовірне освітлення у залі. Завдяки своїй формі лампа ідеально підійде в їдальню та кухню, разом з іншими меблями в інтер'єрі.
  • Підвісний світильник-лофт у вигляді склянки забезпечує приємне та яскраве освітлення в індустріальному стилі. Це єдине джерело світла - чудове рішення для кухні, їдальні, невеликої вітальні або навіть спальні. Цей тип промислового освітлення часто вибирають для прикраси пабів та ресторанів, витриманих у стилі лофт.
  • Бра лофт може візуально збільшити маленьку кімнату завдяки зверненій світлодіодній лампі. Настінна лампа - хромована та водночас унікальна із рисами індустріального та мінімалістського стилю. Світильник освітлює вітальню, спальню та передпокій, а також дуже практичний. У нашому інтернет-магазині, консультант допоможе визначити тип освітлення, та підібрати модель з кращим підсвічуванням та потоком освітлення. Практичність - це образ лофт!
  • Стельовому світильнику у вигляді чорного бра з абажуром із дроту приділяється великий акцент у кожній кімнаті.

Сучасне освітлення лофта вирізняється зразками старовинної фабрики. Вироби стилізовані під освітлювальні прилади минулого століття, без надмірного декорування у виробничих умовах, світловий потік можна перенаправити на висвітлення конкретної точки. Лампи відтворюють затишну атмосферу старих добрих часів та дозволять у божевільному ритмі знайти спокій. Ви можете купити бра будь-якої форми у нашому інтернет-магазині, який підкреслить ваш інтер'єр.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Бра?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Бра?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»