Фільтр за

Ціна

  • 621,00 грн - 717,00 грн

ШИФЕР ПРОЗОРИЙ ПВХ

Товарів 4.

Показано 1-4 з 4 товарів

Активні фільтри

Прозорий ПВХ шифер: сучасне рішення для дому та дачі

Прозорий шифер - це інноваційний матеріал, який поєднує в собі надійність традиційного шиферу з прозорістю та легкістю полікарбонату. Пластиковий шифер широко використовується у будівництві завдяки своїй здатності пропускати природне світло у приміщення, одночасно забезпечуючи ефективний захист від погодних умов.

Прозорий шифер: основні переваги

Шифер пластиковий (ПВХ) характеризується здатністю пропускати сонячні промені, легкою вагою, достатньою міцністю та простотою використання:

• прозорий шифер дає змогу максимально використовувати природне світло, що робить приміщення більш яскравими та затишними. Це особливо корисно для критих веранд, теплиць, альтанок та інших споруд, де важлива додаткова освітленість.

• шифер прозорий виготовлений із високоякісного ПВХ, що робить його легким для транспортування та монтажу. Водночас, він відрізняється достатньо високою міцністю та стійкістю до ударів і корозії, що забезпечує довговічність конструкцій.

• купити прозорий шифер – це забезпечити собі зручний та простий монтаж покрівлі. Пластиковий шифер легко ріжеться, а укладання не вимагає складних інструментів та навичок, що робить його встановлення доступним для будь-якого будівельника.

Купити пластиковий шифер: ціна, колір, розмір

Склопластиковий гофрований шифер може мати профіль «трапеція» або «хвиля». Також він може бути повністю прозорим або мати певний відтінок (наприклад, бронза). Ціна залежить від виробника, відтінку та варіанту профілю, а також від товщини листа (вона може бути 0,8 або 0,9 мм).

Двозначні цифри у вигляді дробу, які йдуть після торгової марки або типу продукту, позначають параметри профілю. Наприклад:

• 76 мм: відстань між вершинами сусідніх хвиль (або ширина хвилі);

• 18 мм: висота хвилі (або глибина профілю).

Розміри листа зазвичай стандартні: 200х90 см.

Якщо ви зацікавлені у покупці прозорого ПВХ шиферу, зверніться до нашого будівельного магазину у Білій Церкві. У нас ви знайдете в наявності або ми привеземо під замовлення якісний пластиковий шифер за конкурентними цінами. Ми гарантуємо оперативне виконання замовлення.

Також за бажанням покупця ми здійснюємо доставку придбаного товару по Білій Церкві та за її межами на відстань до 60 км – Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливинки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озерна, Фастів, Чупира, Пищики, Піщана, Володарка. Або можливе відправлення Новою поштою. 

Чи є доставка по Україні товару з категорії Шифер прозорий пвх?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Шифер прозорий пвх?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»