Фільтр за

Ціна

  • 5,00 грн - 99,00 грн

ЦЕГЛА

Знайдено товарів: 8.

Показати 1-8 з 8 товарів

Активні фільтри

Показати 1-8 з 8 товарів

Цегла

У нашому інтернет-магазині ви можете купити цеглу з доставкою або самовивозом прямо зараз, особливо якщо ви звертаєте увагу на такий важливий аспект, як цегла ціна. Ми пропонуємо найбільш конкурентні умови.

Типи, види та розміри цегли

Цегла — класика будівництва і незмінний символ якості вже протягом століть. Вона є універсальним будівельним матеріалом, що дозволяє виконувати безліч завдань: від будівництва паркану або стовпчика з цегли до кладки стін багатоповерхових будівель та зведення великих промислових об'єктів.

Існує безліч видів, типів і марок цегли, що мають свої унікальні характеристики та сферу застосування. Так, цегла вогнетривка виробляється шляхом випалу шамоту (вогнетривкої глини) із застосуванням вогнетривких добавок. Зокрема, шамотна цегла відрізняється особливо високим ступенем термічної стійкості і використовується в конструкціях, що піддаються впливу вогню, та в інших агресивних умовах. Вона найкраще підходить для грубки, печі, димоходу, каміна, барбекю тощо.

Для кладки стін найчастіше використовується керамічна цегла. Процес її виробництва передбачає формування глини у певну форму з подальшим її випалом при високих температурах. 

Найпоширенішою є цегла червона, ціна якої дуже демократична. Особливим попитом користується недорога рядова цегла М100: вона підходить для будівництва несучих стін у будинках середньої поверховості, а також у багатоповерхових будинках як частина складніших конструкцій. У свою чергу, цегла марки М200 має ще більшу міцність і може використовуватися для зведення будівель, схильних до значного навантаження.

Силікатна цегла виробляється шляхом формування, пресування та випалу спеціальної суміші з пісковика, вапняку та глини з додаванням гашеного вапна. В результаті отримують цеглу з характерним світлим кольором і пористою структурою, що вирізняється легкістю, міцністю, гарною тепло- і звукоізоляцією. Крім того, силікатна цегла має хорошу паропроникність, що дозволяє стінам "дихати". Завдяки своїм характеристикам вона знаходить широке застосування у житловому та комерційному будівництві.

Розміри цегли можуть відрізнятися залежно від її типу та призначення. Однак, параметри червоної рядової та силікатної цегли зазвичай такі: 250х120х65 мм. Стандартні розміри забезпечують зручність кладки та простоту розрахунку необхідної кількості матеріалу.

Особливим видом є гіперпресована рвана цегла ложок і тичок, що застосовується для облицювання стін будівель. Її вирізняють специфічна рифлена поверхня та нестандартні розміри.

Доставка і сервіс

Ми пропонуємо зручні умови доставки по Білій Церкві та району (до 60 км). Ви можете вибрати транспортування вантажівкою до 2 тонн (розвантаження вручну) або маніпулятором до 20 тонн.

Замовте цеглу у нас і створіть надійну, красиву та довговічну будову!

Чи є доставка по Україні товару з категорії Цегла?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Цегла?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»