Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 273,00 грн - 953,00 грн

Країна-виробник

АРХІТЕКТУРНЕ ПІДСВІЧЕННЯ

Знайдено товарів: 19.

Показати 1-19 з 19 товарів

Активні фільтри

Показати 1-19 з 19 товарів

Підсвічування фасаду будівель

Архітектурні світильники підходять для зовнішнього освітлення фасадів будівель. Завдяки різній потужності, кутам лінз, можна підібрати потрібну модель до будь-якого архітектурного проекту, не тільки в одноколірному, але і в RGBW виконанні. Основна мета архітектурного освітлення – зробити навколишній простір кращим. Такі світильники часто мають витончений дизайн, завдяки якому вони стають додатковою окрасою фасадів, наперекір своїй простій естетиці.

Архітектурне підсвічування для позитивного зовнішнього впливу

Зміцнюйте позитивний зовнішній ефект за допомогою інтелектуальної концепції освітлення. Асортимент нашого інтернет-магазину відкриє для вас багато можливостей. Крім різних варіантів конструкцій та дизайну, ви знайдете тут передові led технології та вигідні ціни, саме тому реалізація концепції освітлення може бути виконана до вашого повного задоволення.

Різноманітність декоративних освітлювальних приладів починається з простих світильників та закінчується світловими конструкціями, які вражають. Між ними ви знайдете сучасні лінійні лампи, класичні світильники для заміського будинку або грайливі світлові рішення для ставків, терас, пам'ятників, фасадів. Одним із варіантів є оформлення будівель за допомогою світла. Більшість фасадів виглядають незабарвленими та зайвими, навіть якщо за ними знаходиться несуща стіна. Для того, щоб покращити зовнішній вигляд фасаду, його можна уявити у правильному світлі за допомогою професійних світлодіодних проєкторів та інших практичних світлових рішень.

Правильне світло для фасаду

Фасадні світильники служать як орієнтовне освітлення для споруд, яке розподіляється по будинку, висвітлюючи частину саду, терасу або вхідну зону. Декоративне контурне обладнання суттєво впливає на зовнішній ефект: поєднання кількох фасадних світильників, увімкнених разом, створює порядок та структуру – у візуальному сенсі. За допомогою такого розташування світлового рішення на об'єктах можна вразити оформленням стін будинків.

Використання сучасних, непомітних світильників створює позитивне загальне враження. Користуючись нашими світильниками для підсвічування фасадів, ви зможете висвітлити не лише стіни будинків, вхідні зони та інші відкриті майданчики, але й отримати безпеку та орієнтацію. Для вашої естетичної насолоди консультанти нашого інтернет-магазину допоможуть підібрати найкраще рішення для вашого фасаду.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Архітектурне підсвічення?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Архітектурне підсвічення?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»