Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 246,00 грн - 2 156,00 грн

Країна-виробник

Колір

Колірна температура, K

Тип цоколя

Вид лампи

Тип світильника

Тип лампи

Кількість ламп освітлення

СПОТИ

Знайдено товарів: 58.

Показати 1-40 з 58 товарів

Активні фільтри

Показати 1-40 з 58 товарів

Споти стельові: моделі для вітальні, спальні, дитячої

Освітлення в кімнаті впливає на комфорт під час роботи, навчання та відпочинку. Великі люстри поступово відходять на другий план, поступаючись місцем спотам. Це точкові світильники, які відрізняються акуратним зовнішнім виглядом, універсальністю і безпроблемною експлуатацією.

Споти купити можна вже за те, що на очі чиниться мінімальний тиск, що сприяє здоровому сну і відсутності проблем із зором. Часто використовуються світлодіодні лампи.

Споти стельові в інтер'єрі: які зустрічаються

Своєрідне бра можна вбудувати в коридорі, передпокої, спальні або навіть у натяжній стелі. Користувачів приваблює те, що це недорого, можна обрати дизайн плафона. Є  поворотні або підвісні моделі та навіть магнітні варіанти.

3 популярних способів монтажу:

  • Вбудовані. Елегантна установка для підвісної стелі, яка не буде виділятися із загального інтер'єру, але відмінно доповнить її та дозволить поліпшити світлове насичення в кімнаті;
  • Накладні. Монтуються на спеціальні кронштейни, які дозволять направляти світло. Можна встановити настільним чином, але є і варіанти на рейку;
  • Комбіновані. Найбільш габаритна модель. В корпусі одночасно знаходиться два і більше джерела світла. Перевага в можливості з однієї точки висвітлити кілька ділянок відразу.

Під час вибору потрібно правильно підібрати матеріал світильника і всієї конструкції в цілому. Найчастіше використовується метал або термопластик, які відмінно витримують механічні пошкодження і відрізняються підвищеною зносостійкістю. Якщо планується використовувати спот світильник як постійне джерело світла, то слід вибирати металеві конструкції. Кольори різноманітні: білий, сірий, темно-червоний та інші.

Пропонуємо ознайомитися з асортиментом стельових спотів у нашому каталозі або зв'язатися з менеджером для персонального підбору моделі під інтер'єр.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Споти?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Споти?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»