Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 21,00 грн - 863,00 грн

Країна-виробник

Форма

Матеріал

Колірна температура, K

Тип цоколя

Потужність, Вт

Вид лампи

Напруга, В

Тип світильника

Ступінь захисту

Тип лампи

СВІТЛОДІОДНІ ЛАМПИ (LED)

Знайдено товарів: 139.

Показати 1-40 з 139 товарів

Активні фільтри

Показати 1-40 з 139 товарів

Сучасна світлодіодна лампа для будинку

Через вартість електроенергії, яка постійно зростає ми змушені витрачати все більше і більше грошей на необхідне освітлення щодня. Але з використанням діодних світильників можна заощадити статок. Світлодіодні лампи є особливою енергоощадною альтернативою. Вони забезпечують яскраве світло та розвивають повну яскравість відразу після натискання вимикача.

Чому варто діодні лампи купити саме зараз?

Оскільки ціна на електроенергію постійно зростає, економія набуває все більшого значення. При використанні стандартних світильників для люстр, які ріжуть очі, потрібно постійно контролювати витрату електроенергії. Але зі світлодіодними джерелами світла ви можете заощаджувати не тільки при вимиканні, але і при їх увімкненні та навіть у момент використання.

Наприклад, якщо ви заміните звичайну лампочку на світильник зі світлодіодами, ви платитимете за електроенергію у 2-3 рази менше. І все це внаслідок використання однієї світлодіодної лампи, адже при використанні світлодіодів ви споживаєте на 90% менше енергії, ніж при використанні звичайних ламп. Однак світлодіодні лампи коштують дещо дорожче, але це того варте! Такі лампи, без винятку, служать до 50 000 годин, а також є дуже довговічними джерелами світла. Виходячи з цього, використовуючи світлодіоди, ви заощаджуєте багато енергії протягом тривалого періоду. Якщо ви заміните всі джерела світла на світлодіоди, заощаджені гроші ви зможете витратити, наприклад, на наступну відпустку із сім'єю чи друзями.

Переваги світлодіодних ламп

До основних переваг використання світлодіодних ламп відносяться:

  • Різноманітність конструкцій та кольорів. Світлодіодні лампи бувають різних розмірів, моделей, форм, потужностей і конструкцій. Можливе використання світлодіодів для будь-якого типу освітлення. Крім конструкцій, експериментуйте з бажаним кольором лампи: холодний, теплий чи денний – вибір за вами. Колірна температура в інтер'єрі відіграє важливу роль, тому перш ніж налаштовувати колір лампи T8, краще визначитися з тим, для чого змінюється колір.
  • Різні цоколі. У нашому інтернет-магазині представлені світлодіодні лампи із різноманітними типами цоколів. Ви можете знайти як лампи з цоколем E14, E27 і G13, так і конструкції з цоколем G4, G5.3, GU10 і G9. Наші консультанти підкажуть, який цоколь для led лампи потрібний вам, та допоможуть підібрати оптимальний варіант.
  • Економія електроенергії. Світлодіодні лампи – енергоефективні, якщо порівнювати з іншими типами. Це означає, що лампи перетворять високу частку енергії у світло. Для порівняння, лампа  потужністю 60 Вт виробляє близько 600 люменів, а для світлодіодної лампи достатньо всього 8 ватів. Чим менша потрібна потужність, тим більше електроенергії ви заощаджуєте.
  • Термін роботи. У той час як термін роботи ламп розжарювання становить до 1000 годин, енергоощадні лампи прослужать набагато довше. Термін служби залежить від частоти увімкнення лампи та якості виробу. Світлодіодна лампа працює до 50000 годин.
  • Екологічні лампи. На відміну від люмінесцентних виробів, LED-лампи – екологічні. У колбах люмінесцентних ламп обов'язково присутні пари металевої ртуті, які необхідні для запалення електричної дуги. А як ми знаємо, ртуть – отруйна речовина.

Крім перерахованих вище переваг, зі світлодіодними лампами, можна регулювати діапазон освітлення, в залежності від ваших потреб. Вибираючи настільне або стельове освітлення для приміщень, найкраще звернутися до консультантів, які підкажуть яка з ламп найкраще підійде для вашого будинку.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Світлодіодні лампи (led)?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Світлодіодні лампи (led)?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»