ЛАМІНАТ ВІНІЛОВИЙ (SPC)

Товарів 14.

Показано 1-14 з 14 товарів

Активні фільтри

Показано 1-14 з 14 товарів

Купити вініловий ламінат (SPC): ціна та особливості застосування

SPC підлога – це сучасне вологостійке покриття, виготовлене на основі ПВХ. У продажу цей матеріал представлений під різними назвами – вініловий ламінат, кварц-вініловий ламінат, кварцовий ламінат, водостійкий ламінат, вінілова плитка, вініло-кварцева плитка та spc покриття. Розглянемо особливості його застосування та вартість.

Ціна вінілового ламінату

Вартість вінілового ламінату варіюється в залежності від товщини і типу покриття. У нашому будівельному магазині ви  можете замовити кварц-вініловий ламінат товщиною 3,5 мм, 4 мм і 6 мм. Найдорожчий варіант – це ламінат вініловий товщиною 6 мм, який має вже приклеєну EVA-підкладку. Така підложка під ламінат забезпечує додаткову звукоізоляцію та комфорт при ходьбі. 

Переваги та особливості монтажу вінілового ламінату

Однією з головних переваг кварцового ламінату є його висока водостійкість. Завдяки спеціальній структурі, ламінат вологостійкий не вбирає воду, що запобігає його деформації та пошкодженню навіть при тривалому контакті з вологою. Тому цей матеріал ідеальний для використання на кухнях, у ванних кімнатах, пральнях, цокольних, підвальних та інших приміщеннях з високою вологістю.

Ще один плюс кварц-вінілового ламінату – його сумісність з теплою підлогою. Ламінат під теплу підлогу повинен мати низький тепловий опір, щоб швидко нагріватись й ефективно віддавати тепло від гарячої підлоги, забезпечуючи комфорт у приміщенні в холодну пору року. Проте занадто велика товщина ламінату може знизити цей ефект. Тонші покриття для підлоги зазвичай краще передають тепло, але можуть бути менш міцними. Отже, вибір оптимальної товщини вінілового ламінату для теплої підлоги має враховувати такі фактори, як ефективність теплопередачі, міцність і комфорт:

  • 3,5 мм: це мінімальна товщина ламінату під теплу підлогу. Вона забезпечує достатню теплопровідність і комфорт, при цьому матеріал не деформується під впливом температурних змін.
  • 6 мм: оптимальна товщина вінілового ламінату для теплої підлоги. Такий ламінат поєднує в собі міцність, довговічність і ефективну теплопередачу. До того ж, він має вбудовану підложку, що спрощує монтаж.

Варто зауважити, що кварц-вініловий ламінат легко монтується завдяки замковій системі. Проте важливо забезпечити правильну технологію, щоб уникнути проблем у майбутньому. Для укладання SPC покриття використовується спеціальна підкладка під ламінат EVA. Вона забезпечує захист від вологи та додаткову амортизацію при ходьбі, що важливо для комфортної експлуатації підлогового покриття. Однак, слід врахувати, що така підстилка під ламінат має товщину всього 1,5 мм і не здатна компенсувати значні дефекти підлоги. Тому основа (в тому числі теплий пол під ламінат) має бути ідеально рівною. 

Як купити вініловий ламінат у Білій Церкві: замовлення і доставка 

Наш будівельний магазин готовий привезти під замовлення будь-який вид ламінату, який ви виберете з нашого каталогу на сайті. Просто зателефонуйте нам, і після уточнення деталей ми виконаємо ваше замовлення в найкоротший термін. 

Також за бажанням покупця ми здійснюємо доставку придбаного товару по Білій Церкві та за її межами на відстань до 60 км, включаючи населені пункти Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озерна, Фастів, Чупира, Пищики, Піщана, Володарка. Або можливе відправлення Новою поштою.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Ламінат вініловий (spc)?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Ламінат вініловий (spc)?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»