СЕКЦІЇ ОГОРОЖІ МЕТАЛЕВІ

Товарів 19.

Показано 1-19 з 19 товарів

Активні фільтри

Показано 1-19 з 19 товарів

Сітка для огорожі: купити секційний паркан у Білій Церкві

Металева секційна огорожа – один із найбільш популярних видів секційних парканів. Сітка для огорожі виготовляється з вертикальних та горизонтальних металевих прутків, зварених між собою, завдяки чому кожна секція огорожі  стаж міцною і стійкою до пошкоджень. 

Сітка для огорожі: переваги металевих секційних заборів

  1. Надійність та довговічність: Металева сітка для огорож виготовляються з гарячекатаного сталевого дроту, покритого гарячим цинком та захищеного порошковим фарбуванням. Тому секційний паркан має антивандальні властивості. Його важко пошкодити механічним шляхом, а також він одержує надійний захист від морозу, сонця і дощу.
  2. Простий і швидкий монтаж : Секційні огорожі легко встановлюються завдяки модульній конструкції. Інтуїтивно зрозумілий монтаж дозволяє швидко збирати та монтувати забор секційний навіть неспеціалістам. Крім того, в разі необхідності секції огорожі можна демонтовувати і збирати повторно безліч разів. Також передбачена можливість заміни пошкодженого сегмента новим. 
  3. Естетичний мінімалізм: Огорожа секційна виглядає сучасно та стильно. Вона може бути різного кольору(зелений, антрацит), завдяки чому гармонійно вписується в будь-який ландшафтний дизайн. Поздовжні V-подібні ребра жорсткості надають секціям додаткової міцності і стійкості, а створений при цьому 3D-ефект робить огорожу ще більш привабливою.
  4. Ефективний захист території: Не зважаючи на те, що зовні секційні огорожі металеві виглядають легкими, ніби повітряними, насправді вона надійно захистять вашу територію від втручання сторонніх осіб. Зверху огорожа закінчується штирями, що створює додаткову перешкоду для зловмисників. До того ж, огороджена територія добре проглядається завдяки решітчастій структурі паркану. Така прозорість охолоджує бажання зловмисників «похазяйнувати» на об'єкті.
  5. Універсальність: Ви можете купити  сітку для огорожі як для захисту приватних територій, так і для комерційних об'єкти, парків, спортивних майданчиків та промислових зон.

Металева сітка для огорожі ціна

Огорожі металеві відзначаються економічністю, а також невибагливістю у догляді. Ціни цілком доступні, особливо якщо купити сітку для огорожі в нашому будівельному магазині. Додаткову вигоду отримують за рахунок необтяжливого догляду за такою конструкцією –паркан секційний не потрібно мити або фарбувати.

Металеві стовпчики на паркан ціна

При виборі сітки для огорожі не забудьте про стовпчики. Металеві стовпчики для огорожі забезпечують міцну фіксацію секцій і стабільність всієї конструкції. Стовпчики мають однакові характеристики, крім висоти. Тож різниця в ціні залежить від цього параметру, а також від кольору. Найдешевші зелені стовпчики. Стовпчик кольору антрацит коштуватиме трохи дорожче, але дешевше ніж коричневий, хоча розбіжність невелика. Більш значною є різниця в ціні, яка залежить від висоти стовпчика.

Купити сітку для огорожі у Білій Церкві

На сайті masmart.com.ua ви можете купити огорожі секційні, стовпчики до них та кріплення.

Наш магазин будівельних матеріалів пропонує до продажу  огорожі металеві з діаметром прута 3х4 мм. Тобто, для формування секцій використовується дріт з двома різними діаметрами перетину: поздовжні прутки - 3 мм, поперечні - 4 мм. .Ширина секцій огорожі складає 2,5 м. Розмір вічка арматурної сітки: 200х50 мм. Ці параметри є стандартими. Різниться тільки висота: у нас можна купити сітку для огорожі висотою 1 м, 1,2 м, 1,5 м, 1,7 м, 2 м.  

Чому вам варто купити в нас:

  • Висока якість. Ми пропонуємо продукцію, яка відповідає всім стандартам якості та безпеки. Термін служби сітки для огорожі, яку ми пропонуємо, складає мінімум десять років.  
  • Розумна ціна. Ознайомтеся з каталогом на сайті та переконайтеся, що наш магазин будматеріалів у Білій Церкві пропонує конкуретні ціни на продуцію.
  • Індивідуальний підхід: Вкажіть периметр території, яку потрібно огородити, необхідну кількість воріт і хвірток. Наші спеціалісти підрахують, скільки потрібно купити секцій, якої довжини, що потрібно придбати в комплекті (металеві стовпчики, кріплення). Також обговорять з вами умови оплати та доставки товару.

За бажанням покупця можлива доставка придбаного товару нашим транспортом по Білій Церкві плюс 60 км – Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озерна, Фастів, Чупира, Пищики, Піщана, Володарка. 

Обирайте надійні та естетичні рішення для огорожі вашої території разом з нами!

Чи є доставка по Україні товару з категорії Секції огорожі металеві?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Секції огорожі металеві?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»