Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 170,00 грн - 397,00 грн

КЛЕЙ ДЛЯ ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ

Знайдено товарів: 10.

Показати 1-10 з 10 товарів

Активні фільтри

Показати 1-10 з 10 товарів

Як вибрати клей для теплоізоляції

Вибір клею для теплоізоляції є важливим етапом будівництва чи ремонту. В нашому інтернет-магазині будівельних матеріалів ви знайдете клей для пінопласту, полістиролу, мінеральної вати. Важливо не помилитися з вибором, оскільки правильно підібрана клеюча суміш забезпечить максимальну адгезію та стійкість матеріалів, що у свою чергу гарантуватиме надійність та ефективність утеплення.

Ось кілька порад, як вибрати клей для теплоізоляції:

1.Визначте тип утеплювача: матеріали для утеплення фасадів різняться за їх теплоізоляційними характеристиками та іншими властивостями. Різні матеріали для утеплення фасадів можуть вимагати різних видів клею.

2.Розгляньте властивості клею: переконайтеся, що вибраний клей підходить для обраного утеплювача та основи, на яку він кріпитиметься. Наприклад, деякі клеї не придатні для газобетону. 

3.Врахуйте умови експлуатації: якщо ви плануєте утеплювати фасад, вам потрібен клей для  зовнішніх робіт, тобто стійкий до вологи, морозу, спеки, різких перепадів температур, UV-випромінювання та інших факторів негативного зовнішнього впливу.

4.Проконсультуйтеся з фахівцями: якщо у вас виникають сумніви, який клей для утеплювача купити, краще звернутися до спеціалістів, які нададуть професійну консультацію та допоможуть вибрати найкращий варіант для вашого проекту.

Який буває утеплювач для фасаду

Утеплювачі для фасаду різняться за своїм складом і властивостями, зокрема:

  • Пінополістирол (відомий також як пінопласт, або ППС) зазвичай має меншу щільність і  більшу пористість, що робить його менш стійким до механічних пошкоджень, тому його використовують переважно для утеплення стін та підлоги всередині приміщень.
  • Екструдований пінополістирол має більшу щільність і механічну міцність та часто використовується для зовнішнього утеплення фасадів.
  • Базальтова (кам’яна) вата, яка виготовляється з базальтових порід вулканічного походження, вирізняється високими теплоізоляційними властивостями та здатністю утримувати тепло навіть у вологих умовах, а також є вогнестійкою й міцною. Продається у матах, тому на упаковці можна прочитати: мінераловатні плити. Важливо не плутати зі скловатою. Скловата (мінеральна вата), виготовлена з відновлюваного скла, яке плавлять при високій температурі, а потім розтягують у волокна та формують в плити або рулони, має високу вологочутливість і,  як правило, для утеплення фасадів не застосовується - лише для внутрішніх робіт. 

Клей для утеплювача і клей для армування сітки: в чому різниця

Клей для пінопласту, пінополістиролу, мінеральної вати та інших утеплювачів використовується для їх приклеювання до поверхні стіни або іншої підготовленої основи. Він має спеціальну формулу, що забезпечує максимальну адгезію до поверхні та міцне кріплення утеплювальних матеріалів.

Клей для армування призначений для нанесення на штукатурну сітку, яка закріплюється поверх утеплювального шару. Такий клей має рідку або пастоподібну консистенцію, що дозволяє рівномірно розподіляти його на поверхні штукатурної сітки, одночасно забезпечуючи міцне зчеплення з основою. 

Клей для приклеювання пінопласту, так само як і клей для мінеральної вати, зазвичай має швидкий час висихання, оскільки часто використовується на зовнішніх роботах, де важлива швидкість монтажу. Клей для армування може мати більший час затвердіння для забезпечення оптимальних умов для закріплення штукатурної сітки та формування стійкого покриття. Водночас, армуючий клей більш еластичний та має високу міцність на розтяг, тому його можна використати замість клею для утеплювача, якщо ціна не має значення (зазвичай, армувальний клей дорожчий).

Також можна купити клей універсальний, назва якого говорить сама за себе. Ним можна приклеювати утеплювач до стіни, армувати, штукатурити, класти плитку. Це легкий в роботі, міцний і багатофункціональний клей. який коштує порівняно недорого і може замінити відразу кілька вузькоспеціалізованих сумішей.   

Як купити клей для теплоізоляції 

В нашому будівельному магазині ви можете купити клей для утеплювача онлайн або особисто завітавши до нас у Білій Церкві. Продавці магазину готові надати вам фахову консультацію та допомогти з вибором. 

Ми пропонуємо самовивіз або доставку по Білій Церкві плюс 60 км — Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озірна, Фастів, Тараща, Чупира, Ольшаниця, Пищики, Піщана, Володарка.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Клей для теплоізоляції?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Клей для теплоізоляції?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»