ЛЮСТРИ

Знайдено товарів: 129.

Показати 1-40 з 129 товарів
Показати 1-40 з 129 товарів

Світлодіодні люстри на кухню і в спальню

Аби в приміщенні було затишно і комфортно, важливо не тільки правильно організувати звукоізоляцію і забезпечити температурний режим, а й правильно підібрати освітлення. Воно має великий вплив на емоційний та психологічний стан людей, що знаходяться в такому будинку.

Яку купити люстру для спальні та вітальні

При правильному оформленні інтер'єру важливо враховувати два типи освітлення:

  • штучне;
  • природне.

Грамотно розраховане співвідношення між природним освітленням і кількістю освітлювальних приладів дозволить організувати в приміщенні візуальний комфорт. До природного світла відносяться двері, вікна, балкони та атріуми. А штучний створюють світлодіодні люстри, бра і різного типу світильники. Причому вони можуть бути зі змінними лампочками або вбудованими діодами.

Сучасні виробники пропонують великий асортимент виробів із різних матеріалів в спальню та інші кімнати. Вони можуть бути стельовими, підвісними, вбудованими та пристельовими. Важливо, щоб освітлювальний прилад красиво вписувався в інтер’єр. Якщо вітальня виконана в скандинавському стилі, то краще, аби й люстра мала відповідний дизайн, а не виглядала окремим елементом.

Для спальні підходять прилади з непрозорими плафонами або щільним абажуром. Там, де люди відпочивають, світло має бути приглушеним і м'яким. Вимикачі найкраще розміщувати біля ліжка або придбати люстру з пультом дистанційного керування.

Вітальня, навпаки, вимагає більш яскравого освітлення. Але воно повинно поділятися на центральне і додаткове. Основне джерело світла – це люстра. Але також повинні бути в наявності торшери, бра або вбудовані led світильники.

Особливості світильників для дитячої кімнати і кухні

У дитячу краще вибирати верхнє світло, виконане з надійних і безпечних матеріалів. Всі елементи і кольори повинні відповідати віку дитини. Не варто вибирати для такої кімнати скляний світильник і кришталеві люстри. Це як мінімум небезпечно. Невдало кинутий м'яч може всипати кімнату гострими осколками.

Дуже затребувані для дитячих спалень лед моделі світильників. Вони, як правило, мають кілька режимів роботи:

  • центральне освітлення;
  • підсвічування;
  • нічник.

Важливо забезпечити безпеку. Ніде не має бути дротів у вільному доступі. Всі прилади повинні включатися за допомогою настінних вимикачів.

Якщо говорити про кухню, то тут важливо використовувати зонування приміщення. Робоча зона потребує додаткового підсвічування. Для цього використовують лінійні світильники. У зоні відпочинку на кухні рекомендується розташувати стильні бра з підсвічниками, матовими плафонами або металевими конструкціями.

Базовим центральним освітленням повинна бути люстра, хоча багато хто вибирає для цього стельові лед світильники.

Висвітлюємо ванну

Ванна кімната – це місце, яке всі відвідують щодня і не один раз. Сучасні дизайнери пропонують сотні різних варіантів для організації світла не тільки у ванній, але й залі, коридорі та інших приміщеннях.

Що стосується ванної, то за правилами, чим вище розташоване джерело світла, тим яскравіше буде загальне відчуття світла. І навпаки, чим нижче закріплений світильник, тим більш приглушеним буде світло і романтичнішою обстановка. І звичайно ж, освітлення у ванній має відповідати всім нормам безпеки, так як це кімната з підвищеною вологістю.

Вибрати підходящий варіант серед широкого асортименту і замовити люстру через інтернет за доступною ціною і на вигідних умовах можна в магазині «MASMART».

Чи є доставка по Україні товару з категорії Люстри?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Люстри?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»