Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 1 486,00 грн - 9 260,00 грн

Країна-виробник

Форма

Матеріал

Колір

Комплектація

Колірна температура, K

Тип цоколя

Потужність, Вт

Напруга, В

Тип світильника

Ступінь захисту

Тип лампи

Кількість ламп освітлення

ЛЮСТРИ

Товарів 61.

Показано 1-40 з 61 товарів

Активні фільтри

Показано 1-40 з 61 товарів

Світлодіодна люстра в спальню, на кухню, в дитячу, в зали

Аби в приміщенні було затишно і комфортно, важливо не тільки правильно організувати звукоізоляцію і забезпечити температурний режим, а й правильно підібрати освітлення. Воно має великий вплив на емоційний та психологічний стан людей, що знаходяться в такому будинку. Тому люстри в зали, в спальні, в дитячі чи на кухню відрізняються між собою за низкою параметрів.

Яку купити люстру в залу, для спальні та вітальні

При правильному оформленні інтер'єру важливо враховувати два типи освітлення:

  • штучне;
  • природне.

Грамотно розраховане співвідношення між природним освітленням і кількістю освітлювальних приладів дозволить організувати в приміщенні візуальний комфорт. До природного світла відносяться двері, вікна, балкони та атріуми. А штучний створюють світлодіодні люстри, бра і різного типу світильники. Причому вони можуть бути зі змінними лампочками або вбудованими діодами.

Сучасні виробники пропонують великий асортимент виробів із різних матеріалів в спальню та інші кімнати. Вони можуть бути стельовими, підвісними, вбудованими та пристельовими. Важливо, щоб освітлювальний прилад красиво вписувався в інтер’єр. Якщо вітальня виконана в скандинавському стилі, то краще, аби й люстра мала відповідний дизайн, а не виглядала окремим елементом.

Для спальні підходять прилади з непрозорими плафонами або щільним абажуром. Там, де люди відпочивають, світло має бути приглушеним і м'яким. Вимикачі найкраще розміщувати біля ліжка або купити люстру на пульті дистанційного керування.

Вітальня, навпаки, вимагає більш яскравого освітлення. Але воно повинно поділятися на центральне і додаткове. Основне джерело світла – це люстра. Але також повинні бути в наявності торшери, бра або вбудовані led світильники.

Особливості люстри для дитячої кімнати

У дитячу краще вибирати верхнє світло, виконане з надійних і безпечних матеріалів. Всі елементи і кольори повинні відповідати віку дитини. Люстра в дитячу має бути безпечною. Не варто вибирати для такої кімнати скляний світильник і кришталеві люстри — невдало кинутий м'яч може всипати кімнату гострими осколками.

Дуже затребувані для дитячих спалень лед моделі світильників. Вони, як правило, мають кілька режимів роботи:

  • центральне освітлення;
  • підсвічування;
  • нічник.

При монтажі слід звернути увагу, щоб ніде не було дротів у вільному доступі. Всі прилади повинні включатися за допомогою настінних вимикачів.

Сучасні люстри на кухню

Якщо говорити про кухню, то тут важливо використовувати зонування приміщення. Робоча зона потребує додаткового підсвічування. Для цього використовують лінійні світильники. У зоні відпочинку на кухні рекомендується розташувати стильні бра з підсвічниками, матовими плафонами або металевими конструкціями.

Базовим центральним освітленням повинна бути люстра, хоча багато хто вибирає для цього стельові лед світильники. В тренді також люстри лофт.

Висвітлюємо ванну

Ванна кімната – це місце, яке всі відвідують щодня і не один раз. Сучасні дизайнери пропонують сотні різних варіантів для організації світла не тільки у ванній, але й залі, коридорі та інших приміщеннях.

Що стосується ванної, то за правилами, чим вище розташоване джерело світла, тим яскравіше буде загальне відчуття світла. І навпаки, чим нижче закріплений світильник, тим більш приглушеним буде світло і романтичнішою обстановка. І звичайно ж, освітлення у ванній має відповідати всім нормам безпеки, так як це кімната з підвищеною вологістю.

Вибрати підходящий варіант серед широкого асортименту і замовити люстру через інтернет за доступною ціною і на вигідних умовах можна в магазині «MASMART».

Чи є доставка по Україні товару з категорії Люстри?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Люстри?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»