Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 209,00 грн - 768,00 грн

Країна-виробник

Колір

Колірна температура, K

Тип цоколя

Потужність, Вт

Вид лампи

Ступінь захисту

Тип лампи

ТРЕКОВІ СВІТИЛЬНИКИ

Знайдено товарів: 25.

Показати 1-25 з 25 товарів

Активні фільтри

Показати 1-25 з 25 товарів

Сучасні трекові світильники

Трекове освітлення ідеально підходить для тих, хто має обмежений простір та хотів би мати в інтер'єрі спрямоване освітлення. Магнітні світлодіодні трекові світильники будуть гарно виглядати як у ванній кімнаті, в дитячій, так і в спальні.

На нашому сайті, знайдете різноманітні типи трекового освітлення, які підійдуть для дому, галерей, вітальні та інших залів. Завдяки зручній конструкції прожектори нахиляються та повертаються в тому напрямку, в якому ви бажаєте направити світло. Краще використовувати світлодіодні LED лампи, котрі працюють на меншому споживанні вольт та служать тривалий час. Наша компанія пропонує моделі сучасних конструкцій із змінними лампами.

Трекінгові світильники. Переваги

Трекові системи - це зручна форма освітлення для їх використання там, де простір обмежений або потрібне пряме освітлення. Ефективно переміщуйте вбудовану конструкцію та адаптуйте прожектор на рейках для того, щоб спрямувати світло на вибрану область або об'єкт. Всі моделі ламп, які зображені на фото нашого сайту можуть бути як вуличні, так і трифазні, накладні для дому. Уточнюйте у консультантів та насолоджуйтесь естетикою розсіяного світла.

Трекове освітлення - ідеальна заміна стельовим світильникам, оскільки вони бувають не лише різної довжини, але й мають цікавий двофазний дизайн. Моделі з кількома точковими світильниками, ідеально підходять для дому, а також чудово виглядають у магазині, на кухні або галереї. Також лампи дозволяють налаштовувати та спрямовувати світло. На нашому сайті, знайдете різноманітні трекові світильники, не лише білі, а й інших кольорів. Велика різноманітність, починаючи від світлодіодних прожекторів до світлодіодних ламп, які ви можете купити!

До переваг відносяться:

  • Головною перевагою трекового освітлення на підвісі – простота використання та гнучке підстроювання світла під потреби клієнтів.
  • Лампи кріпляться як на стелю на тросах, так і на стіні, змінювати напрямок світла лампи та регулювати зміни.
  • Якщо потрібна нескладна установка на натяжну стелю, а також розсіяне світло на тросах, то зупиняйте увагу на однофазних настінних лампах.

Як вибрати підходящий дизайн?

Трекінгові лампи універсальні, і в нашому інтернет-магазині охочі знайдуть велику кількість світлодіодних моделей на брилі за гарною ціною, які кріпляться в гіпсокартон. Лампи доступні у кількох відтінках, клієнтам доступні як білі, чорні (шинні), так і прилади в золотій оправі, які не потребують додаткових елементів.

Для магазину гарним рішенням буде вибір джерел із меншим споживанням вт. Вибирайте, експериментуйте із кольорами, які гармонійно впишуться у дизайн. Магазин надає можливість доставки товарів навіть у віддалені точки країни, а також різні види магнітних моделей різноманітної потужності та без складного монтажу.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Трекові світильники?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Трекові світильники?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»