Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 204,00 грн - 1 542,00 грн

Країна-виробник

Колір

НАСТІЛЬНІ СВІТИЛЬНИКИ

Знайдено товарів: 40.

Показати 1-40 з 40 товарів

Активні фільтри

Показати 1-40 з 40 товарів

Декоративна настільна лампа для вашого будинку

Розслабтеся на дивані або сядьте за обідній стіл із гарною книгою і дозвольте вечору розчинитись у повітрі. Освітлення задає потрібний настрій у вашому будинку та створює затишну атмосферу. Правильно підібрані настільні лампи дозволяють поєднувати дизайн та функціональність. При виборі нових ламп слід орієнтуватися на цільове призначення, стиль життя і ваш особистий смак. Але цілісний дизайн та відповідний освітлювальний прилад також важливі.

Хочете більше яскравості на робочому місці чи шукаєте декоративний елемент для комода? Світлодіодні настільні лампи додадуть вашому робочому місцю яскравість. Якими б не були цілі, у нашому інтернет-магазині ви знайдете відповідний варіант.

Світильник настільний. З якою метою використовується?

Для того, щоб отримати уявлення про те, як краще використовувати настільну лампу, ми підготували інформацію про поширені варіанти використання:

  • Лампа для читання. Підійде для дитини та найчастіше використовується для занять у дитячій кімнаті. Сенсорна лампа має високу інтенсивність світла для правильного освітлення. Моделі в абажурному виконанні, вони гнучкі та не складні у використанні. Найчастіше світлодіодна лампа використовується для школяра, якому потрібно ввечері читати.
  • Приліжкова лампа. Підійде до спальні, тому що використовується особливо ввечері перед сном. Лампа повинна випромінювати м'яке, тепле світло.
  • Настільна лампа на акумуляторі без вимикача та декоративних деталей. Використовується для письмового столу, зменшує дратівливі тіні, спричинені стельовими світильниками. Світлодіодні LED лампи з яскравим світлом і широким поширенням променя найкраще підходять для зосередженої роботи.
  • Декоративний світильник. Може як функціональним, так і естетично приваблювати гостей виглядом. Підберіть лампу з дизайном для будинку, вітальні, в бажаному стилі, який тільки спадає на думку. Декоративні моделі можуть бути як білі, так і чорні. Моделі кріпляться на тумбу, а також можуть бути на гнучкій ніжці. Такі пристрої забезпечують більш атмосферне освітлення. Форма та стиль лампи на струбцині в такому випадку мають пріоритет. Дизайн може бути незвичайним та своїм виглядом приваблювати ваших гостей.

На що звернути увагу при виборі настільних ламп?

При виборі лампи варто звернутися за допомогою до консультантів, оскільки вони допоможуть підібрати тип освітлення, який вам потрібен. Для певного приміщення є безліч моделей з різним типом кріплення, потоком світла, з меншою поживністю ват та найголовніше за низькою ціною. Для поганого зору підбираємо певні моделі, які мають м'яке світло та не ускладнюють ситуацію.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Настільні світильники?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Настільні світильники?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»