Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 239,00 грн - 1 399,00 грн

Країна-виробник

Колір

Тип цоколя

Вид лампи

Тип світильника

Кількість ламп освітлення

ПІДВІСНІ СВІТИЛЬНИКИ

Знайдено товарів: 34.

Показати 1-34 з 34 товарів

Активні фільтри

Показати 1-34 з 34 товарів

Підвісні світильники, як універсальний елемент інтер'єру

Підвісні світильники - це абсолютна приманка для очей: вони додають затишну яскравість і разом з тим виконують функцію декоративних аксесуарів для дому. Лампи вміло підкреслюють ваш стиль у квартирі. Світловий конус даного підвісного світильника задає тон обставі та привносить в будинок чарівну атмосферу. Скористайтеся творчими варіантами дизайну наших світлових рішень: Ми покажемо вам, які моделі з плафонами є в наявності і як їх краще за все скомпонувати!

Високоякісні матеріальні тенденції

В онлайн інтернет-магазині широкий асортимент, як дизайнерських, так і довгих підвісних, висячих ламп з гарантією та доставленнямдоставлянням по Україні. Ви можете замовити моделі, які кріпляться в натяжну стелю. Також придбати вуличні ліхтарі, які розрізняються не тільки формами влаштування, а й особливостями установки.

Розглянемо матеріали, які бувають в нашому списку підвісних світильників:

  • Скло - класичний матеріал для підвісних світильників і люстр.
  • Метал - вражає своєю універсальністю та лінійним променем.
  • Текстильні елементи в товарі - поширюють чистий затишок та збільшують простір в приміщенні.
  • Дерево - надихає своєю природною харизмою над столом.

Сучасний підвісний світильник: родзинка в будь-якому приміщенні

Підвісні світильники на кухню

Перша асоціація з цим типом ламп - гурманська. Широкі, круглі підвісні світильники над обіднім столом або над барною стійкою. Це частина маленьких основ дизайну інтер'єру. Над прилавком або кухонним островом світлячки також створюють хорошу атмосферу.

Можливе використання в спальні та вітальні

Ви самі обираєтевибираєте, які області хочете представити в правильному світлі. Точкові підвісні світильники красиво виглядають над ліжком. Спрямовані лампи на диван або приставні столи, комод або елегантне крісло є візуальними орієнтирами.

Оптимальне освітлення для ванної, коридору або офісу

Для концепції, яка повинна бути практичною та стильною одночасно, розумним вибором буде стриманий дизайн лофт в білому, сірому або чорному кольорі. Збудуйте кілька однакових моделей в ряд в передпокої та поєднуйте підвісні й стельові світильники з однієї серії в офісі для того, щоб створити бездоганний комплект.

Креативні ідеї для дитячих кімнат

Дитячі підвісні світильники з барвистим дизайном забезпечують достатньо світла для малювання, читання та ігор. Світлодіодна led лампа на підвісній стелі, котра висить над письмовим столом безпечна. Лампочка практично не нагрівається. Стиль стає більш грайливим, якщо використовувати веселі варіанти люстр яскравих кольорів в поєднанні з модерном. Люстри на тросах червоного, чорного або золотого кольорів приведуть в захват маленьких принцес та лицарів.

Зв'яжіться з нашим консультантом на сайті, який допоможе вам підібрати стельові лампи. Вся продукція від виробника, а з акціями, ви зможете купити за низькою ціною бажані лампи. Відгуки задоволених покупців та клієнтів розповідять про нас більше інформації.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Підвісні світильники?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Підвісні світильники?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»