Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 115,00 грн - 990,00 грн

Країна-виробник

Форма

Колір

Колірна температура, K

Тип цоколя

Потужність, Вт

Тип світильника

Тип лампи

Кількість ламп освітлення

СТІНОВІ СВІТИЛЬНИКИ

Знайдено товарів: 28.

Показати 1-28 з 28 товарів

Активні фільтри

Показати 1-28 з 28 товарів

Світильник настінний – освітлення, що підкреслює особливості приміщення

Настінні світильники – світильники, що встановлюються на стіну для внутрішнього та зовнішнього освітлення. Лампи на стіну в стилі модерн забезпечують загальне освітлення простору і часто встановлюються в коридорах, ванних кімнатах, дитячих. Вуличні лампи з абажурами кріпляться біля вхідних дверей.

 

Акумулятори також використовуються для акцентування уваги на ділянки, такі як стіни, картини або дзеркала. Ці світильники можуть бути як сучасними квадратними, так і класичними довгими та відрізнятися за розміром, формою та типом. Саме тому можна сказати, що світлодіодний світильник додає освітлення та наповнює стилем будь-який інтер'єр. Це важливий елемент домашнього освітлення.

Де встановити бра настінні?

Насправді настінні світильники встановлюються в будь-якій кімнаті, в приміщенні або на вулиці. У поєднанні зі стельовим освітленням настінні світильники підсилюють загальне освітлення приміщення. Якщо лампи є єдиним джерелом світла в кімнаті, тоді за їх допомогою створюється атмосферне освітлення.

  • У ванній кімнаті дизайнерські вироби на стіну особливо корисні, тому що дзеркало, оснащене таким світильником, усуває тіні, які зазвичай відкидають світильники на стелю.
  • Настінні світильники частіше вибирають, тому що вони виконують функції світильників для ліжка і світильників для читання. Найчастіше такі акумуляторні лампи купуються в спальню або вітальню та встановлюються поруч із ліжком.
  • У зонах відпочинку настінні світильники створюють атмосферне освітлення, а якщо вони встановлені біля вікон, то можуть імітувати світло, що йде зовні у вечірній час.
  • Також корисно встановити настінні світильники у робочому приміщенні. У такому просторі дуже корисні спрямовані настінні світильники, які можуть виконувати функції настільної лампи, не займаючи багато місця.
  • Доцільно встановлювати настінні світильники у передпокоях, коридорах та на вулиці. Настінні світильники з датчиками руху особливо підходять для таких цілей. Зовнішні настінні світильники не тільки додають світло та стиль екстер'єру, але й виконують захисну функцію. 

Настінні лампи. Чому варто зупинити увагу?

Бажаєте надати своєму будинку атмосферне освітлення? Шукаєте сучасне освітлення для читання з вимикачем чи без? Вважаєте за краще скло і led підсвічування? Бажаєте отримати зручність? Приліжкові моделі з підсвічуванням - гарне рішення. Бажаєте створити ілюзію збільшеного простору?

Віддаєте перевагу лампам з автономним включенням? Чи ви хочете оригінально висвітлити довгий коридор? Настінні світильники – найкращий вибір. Це стильний та функціональний спосіб освітлення вашого будинку. Ми пропонуємо широкий асортимент недорогих настінних світильників. Під час акцій можна купити лампи ще дешевше!

Чи є доставка по Україні товару з категорії Стінові світильники?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Стінові світильники?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»