Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 52,00 грн - 378,00 грн

Країна-виробник

Тип управління

Матеріал

Колір

Тип світильника

Тип лампи

НІЧНИКИ

Знайдено товарів: 8.

Показати 1-8 з 8 товарів

Активні фільтри

Показати 1-8 з 8 товарів

Сучасний нічник купити для кращого сну

Багато немовлят, діти ясельного віку, і навіть дорослі мають проблеми із засинанням у темряві. Вони стають невпевненими в собі та лякаються, як тільки світло вимикається. Нерідко близьким людям доводиться залишати двері відчиненими, та включати світло в передпокої. Все це робиться для того, щоб у кімнату потрапляло небагато світла.

Для того, щоб позбавити малюка від страху темряви та допомогти йому краще засинати, ви можете встановити в дитячій кімнаті нічник для дитини. Він дає тепле, доброзичливе світло, котре заспокоїть вашого малюка. 

Світильник нічник. Які бувають нічники?

  • Для розетки: Такий дитячий нічник - найвідоміший серед усіх моделей. Пристрій працює тільки від електроенергії та після вимкнення припиняє роботу. Такі нічники підійдуть як для дорослих людей, так і для дитини або новонародженого.
  • Проєктор нічного світла: Ці моделі створюють гарне зоряне небо для вашого малюка на стелі чи стіні. Вони працюють на батарейках і можуть бути розміщені у будь-якому місці, але найкраще купувати такий світильник у спальню. Ваш малюк буде заспокоєний прекрасним зоряним небом та зможе засинати без жодного страху. Крім цього, в кімнаті підкреслюється інтер'єр через те, що моделі невеликі, а світло, котре випромінюється неймовірне.
  • Мобільний нічник: Мобільний нічник працює на батареях або акумуляторах, тому його не потрібно підключати до мережі. Їх можна розмістити в будь-якому місці, і вони своїм м'яким світлом створять заспокійливу атмосферу дитячої кімнати. Такі нічники підійдуть як для дівчинки, так і для хлопчика, головне підібрати правильний дизайн та колір.
  • Настінний нічник: Існують також моделі та рішення, які можна кріпити на стіну з датчиком руху, і навіть з пультом. Вони керуються рухами рук, також мають інтегрований датчик звуку. Такі лід світлодіодні моделі підійдуть для найменших, коли батьки не хочуть перервати сновидіння малюка.

Як знайти відповідний дитячий нічник для дитини?

Існує безліч різних моделей для дітей, які допоможуть вашому малюку краще засинати. Вони бувають, як на батарейках, так і без, мати неймовірний вигляд, або бути звичайним силіконовим. Але на що потрібно звертати увагу при купівлі?

 

  • Колір світла: Дитячий нічник повинен мати теплі відтінки. Червоні та коричневі – ідеальне світло для засинання. Слід уникати холодного світла, наприклад, білого або синього, тому що ці тони мають заохочувальну дію та своїм світлом змушують дитину рухатися, а не засинати.
  • Джерело світла: Більшість моделей обладнані світлодіодними лампами. Перевага таких моделей перед звичайними лампами полягає в тому, що вони споживають менше енергії. Світлодіодні лампи також не так сильно нагріваються.
  • Таймер: Дуже корисною додатковою функцією є вбудований таймер. Це автоматично вимикає сенсорний нічник через певний час. Такі моделі компактні, ідеально підійдуть для дитячих кімнат.
  • Музика: Деякі моделі настінних джерел освітлення мають функцію не лише освітлення, але й відтворювати мелодії. У вас буде нічник для дитини та музична скринька, двоє у одному. Це гарантує, що ваше маля буде заспокоєне теплим світлом та тихою музикою, зможе спокійно засинати. Це оптимальне рішення для правильного сну. Ми пропонуємо товари з багатьма перевагами та з різними типами підключення.

Як працює нічник?

Нічні ліхтарі показують і дітям, і дорослим дорогу у темряві. У той час як дорослі використовують нічники переважно під час подорожей, для читання або орієнтації в спальні, вони також використовуються для заспокоєння немовлят. Нічники створені для боротьби зі страхом у темряві. 

Такі моделі отримує енергію безпосередньо від розетки, або від вбудованого акумулятора, який можна заряджати, наприклад, через USB. Залежно від нічника, ви можете варіювати колір та інтенсивність світла на свій розсуд.

 

На відміну від бра, нічники компактні та функціональні. У нашому інтернет-магазині ви зможете обрати бажаний дизайн, тип освітлення та підключення, а також отримати допомогу у виборі консультантів магазину.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Нічники?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Нічники?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»