Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 28,00 грн - 753,00 грн

Країна-виробник

Колір

Колірна температура, K

Тип цоколя

Потужність, Вт

Тип світильника

Ступінь захисту

Наявність датчика руху

Тип лампи

Кількість ламп освітлення

АДМІНІСТРАТИВНІ СВІТИЛЬНИКИ

Знайдено товарів: 41.

Показати 1-40 з 41 товарів

Активні фільтри

Показати 1-40 з 41 товарів

Водонепроникні адміністративні світильники

У деяких приміщеннях, а також за їх межами, освітлення має бути водонепроникним або захищеним від бризок води. Ми знаємо, що потрапляння води до електричної проводки може призвести до серйозних пошкоджень електрообладнання та нещасних випадків. Водонепроникні лампи для вологих приміщень, зовнішнього освітлення або освітлення басейнів повинні відповідати усім правилам безпеки. Виробники зобов'язані надати однозначне маркування.

Вологостійкі світильники для будь-якої мети

Не тільки електронна система повинна бути водонепроникною, вся лампа та освітлення також вибираються водонепроникними. Садова лампа на вулиці, світлодіодні лампи в приміщеннях також схильні до ржавіння. Вони виглядають не зовсім естетично та не стануть декором для вашого приміщення.

Пропонуємо на вибір світильники з атмосферостійкого пластику, гаряче оцинкованої сталі, нержавіючої сталі або алюмінію. Ці матеріали прості у догляді та практично не вимагають обслуговування в установах із різними типами діяльності, а також у житлових будинках. З'єднання та кабелі також повинні бути водонепроникними та безпечними.

Переваги вибору водонепроникних ламп

До основних переваг вологостійких світильників можна віднести:

  • Автоматичний вимикач із відповідним захистом від вологи забезпечує автоматичне відключення у небезпечних ситуаціях. Ви також будете у безпеці, якщо встановите світильники із датчиками руху.
  • Використовуючи настінні моделі світлодіодних ламп у будинку, ви не ризикуєте отримати величезні рахунки за електроенергію.
  • Водонепроникні зовнішні світильники з живленням від мережі або акумулятора менш чутливі до ударів та подряпин.
  • Вологостійкі світильники мають різні форми та розміри. Підбирайте бажану модель під ваші потреби та насолоджуйтесь яскравим, безперервним світлом.
  • Вибираючи світлодіодні водонепроникні світильники в Україні, можна заощадити не лише на оплаті рахунків, а й на купівлі. Такі моделі дешевші, аніж звичайні світильники.

Зовнішні світильники повинні бути не тільки водонепроникними, а й морозо - та термостійкими. Для збереження бюджету та охорони вулиці враховуйте споживання енергії. Економічними джерелами світла для світильників для доріжок, світильників біля садових воріт та під'їзних шляхів, прожекторів для декоративних світлових ефектів у саду є саме лед лампи. Більшість зовнішніх LED світильників працюють кожного вечора або вночі цілий рік, тому дуже важливо вибирати саме водостійкі моделі.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Адміністративні світильники?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Адміністративні світильники?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»