ПЛИТКА НА СХОДИ

Товарів 10.

Показано 1-10 з 10 товарів

Активні фільтри

Показано 1-10 з 10 товарів

Вулична плитка на сходи: як вибрати

Правильно вибрана плитка на сходи в будинок додасть вашому дому стилю та затишку, забезпечить комфорт  у використанні та прослужить багато років. В нашому магазині будівельних матеріалів ви знайдете в наявності та під замовлення плитку для сходів бренду Cersanit (Церзаніт) та інших провідних виробників.    

Купити плитку на сходи на вулиці: що врахувати при виборі

Керамогранітна та керамічна плитка для зовнішніх сходів повинна бути не лише естетично привабливою, а й практичною, зносостійкою та безпечною. Її основні експлуатаційні характеристики:

  • Протиковзкі властивості. Вхідні сходи в приватний будинок повинні мати рельєфну поверхню або спеціальне покриття, щоб запобігти ковзанню в дощову чи сніжну погоду.
  • Стійкість до перепадів температур. Якісна плитка на сходи витримує як аномальну спеку, так і сильні морози. Для використання на вулиці найкраще підійде спеціальна морозостійка плитка для сходів. При перепадах температур вона не деформується і не розтріскується.  
  • Легкість догляду. Сходи в будинок з вулиці мають бути стійкими до утворення плям. Їх легко мити і чистити від бруду. 
  • Підвищена зносостійкість. Щоб вхідні сходи в приватний будинок служили довго, для них вибирають матеріали, розраховані на високу інтенсивність руху та стійкість до механічних пошкоджень. Крім того, керамічна плитка для зовнішніх сходів має бути стійкою до впливу хімікатів та агресивних миючих засобів.
  • Вологостійкість.  Плитка вулична на сходи повинна мати низький показник водопоглинання. 

Якщо до підвищеної вологостійкості додаються висока морозостійкість та стійкість до стирання,  таку плитку можна сміливо використовувати для зовнішніх робіт.   

Керамогранітна плитка для сходів: оптимальний вибір 

Оформити сходи в будинок з вулиці можна по-різному. Для цього підійде натуральний камінь, композитний фібробетон, керамічна плитка для зовнішніх сходів тощо. Але одним з найбільш затребуваних матеріалів  для цієї мети є керамограніт. Головна перевага керамогранітної плитки на сходи –  підвищена щільність матеріалу. Міцна текстура забезпечує стійкість до впливу зовнішніх факторів, навіть у порівнянні з природним каменем. Основні характеристики таких сходів в будинок: 

  • висока стійкість до зносу;
  • морозостійкість;
  • міцна текстура;
  • простота чищення;
  • універсальність використання;
  • водонепроникність;
  • тривалий термін служби;
  • доступна вартість.

Купити плитку для сходів на вулиці можна в нашому будівельному магазині в Білій Церкві. Ми пропонуємо прийнятні ціну та гарантовану якість продукції.

Доставка по Білій Церкві плюс 60 км — Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливинки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озерна , Чупира, Фастів, Пищики, Піщана, Володарка. Також можливе відправлення Новою поштою.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Плитка на сходи?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Плитка на сходи?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»