ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ЛАМПИ

Знайдено товарів: 5.

Показати 1-5 з 5 товарів

Активні фільтри

Економ лампочки: що це таке і чому їх варто купити?

Коли лампочки вимагають заміни, настав час замінити їх на led лампочки. Енергоощадні моделі коштують дорожче і мають більшу потужність, але незабаром ви помітите різницю в рахунках за електроенергію. Адже лампочки з меншим енергоспоживанням набагато економічніші з точки зору витрати енергії. У середньому економ лампи з низьким працюють близько 15 000 годин, тоді як середня лампа розжарювання служить у 15 разів менше.

Крім того, лампочки з низьким енергоспоживанням кращі для довкілля. Купуйте лед лампочки з низьким енергоспоживанням у нашому інтернет-магазині прямо зараз і отримуйте вигоду від нижчих рахунків за електроенергію, одночасно роблячи щось добре для навколишнього середовища.

Що таке енергоощадні лампочки?

Лампочка з низьким енергоспоживанням – це винахід 1980-х років. Джерела світла з низьким енергоспоживанням найбільше схожі на маленькі вигнуті люмінесцентні трубки. Ці скляні трубки заповнені газом. Внутрішня частина покрита флуоресцентним шаром. Коли ви вмикаєте світло в лампах розжарювання, струм проходить через газ між двома електродами на кінцях трубки. При цьому вивільняється ультрафіолетове випромінювання. Це випромінювання перетворюється на світло флуоресцентним шаром.

За світлодіодну лампочку ви заплатите більше, ніж за стандартну лампу розжарювання, але дорожча ціна покупки швидко окупиться. Енергоощадна лампочка служить набагато довше і споживає менше енергії. Єдиним недоліком енергоощадної лампочки є те, що вона містить невелику кількість ртуті, а як ми знаємо, ртуть шкідлива для навколишнього середовища.

Чому варто купити економ лампи у нас?

Основні підстави через які варто купити лампи в нашому інтернет-магазині:

  • Прийнятна ціна. У нашому інтернет-магазині є великий асортимент безпечних лампочок з більшим часом служби. Вибирайте цікаву модель і купуйте її дешево.
  • Економічне висвітлення. Основною перевагою економ ламп є енергоефективність. Якщо ви хочете заощадити на рахунках за електроенергію, вибирайте енергоощадні лампочки в нашому інтернет-магазині.
  • Великий термін служби. Економ лампи служать у 15 разів довше, ніж стандартні лампи.
  • Різноманітність моделей. Асортимент нашого інтернет-магазину дозволяє вам вибрати лампу бажаного діаметру та форми з різними рівнями нагріву.
  • Правильне освітлення. Економ лампи, представлені в нашому інтернет-магазині, випромінюють яскраве біле світло, яке дозволяє висвітлити будь-яке навіть темне приміщення.

Економічне освітлення з низьким енергоспоживанням

З енергоощадною лампою ви можете не тільки заощадити на рахунках, але й наповнити будь-яке приміщення яскравим світлом. Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент світлодіодних світильників за доступними цінами. Якщо у вас виникнуть питання, зв'яжіться з консультантом за номером телефону, вказаним на сайті. Ми впевнені, що зможемо допомогти з вибором економ лампи.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Енергозберігаючі лампи?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Енергозберігаючі лампи?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»