Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 590,00 грн - 1 560,00 грн

Матеріал

Висота, м

Розмір вічка, мм

СІТКА РАБИЦЯ

Товарів 17.

Показано 1-17 з 17 товарів

Активні фільтри

Показано 1-17 з 17 товарів

Сітка Рабиця – універсальна огорожа з оцинкованого дроту

Проста в монтажі і доступна за ціною, ця сітка протягом десятиліть залишається одним з найпопулярніших видів огорожі. Вона стійка до будь-яких погодних умов, довговічна, з можливістю повторного використання після демонтажу. Сітка Рабиця відмінно розділяє простір, не заважаючи проникненню сонячних променів та забезпечуючи чудову вентиляцію.     

Яку сітку-рабицю купити: оцинковану чи без покриття

Сітка рабіца зі сталевого дроту без покриття - це найпростіший та найдешевший варіант. Зазвичай, вона використовується для тимчасових огорож дачних ділянок, садів, водойм, будівельних майданчиків тощо. Після встановлення забору з такої сітки-рабиці його бажано відразу ж пофарбувати для захисту від іржі. Оцинкована сітка коштує дорожче, але вона не піддається корозії, тож краще підходить для постійних огорож.

В нашому магазині будівельних матеріалів ви можете купити сітку рабицю оцинковану різної висоти, товщини та з різним розміром вічок. 

Ширина сітки-рабиці: найпопулярніші розміри – 1,2 м, 1,5 м, 2 м

Стандартна довжина сітки-рабіци - 10 метрів. Зазвичай, вона постачається у рулонах і, за потреби, може бути розрізана безпосередньо під час монтажу огорожі. Щодо ширини, то стандартною вважається висота огорожі  1,5 метра, однак затребуваною є також сітка для заборів висотою 1 м, 1,2 м, 1,8 і 2 метри. 

Знаючи довжину й ширину, можна легко вирахувати  площу сітки у квадратних метрах, перемноживши ці два параметри. Наприклад, стандартний рулон сітки рабіци шириною півтора метра матиме площу 15 кв. м.

Розміри вічка: 35х35 та 50х50 мм

Під час вибору сітки рабиці важливо звернути увагу на розмір вічок. Більші вічка свідчать про вищу міцність сітки, але при цьому вона пропускатиме менше світла. Конкретний вибір залежить від особистих потреб та специфіки території, яку ви плануєте огороджувати. Наприклад, для саду або городу найкращим варіантом буде сітка рабіца з вічками 50х50 мм: вона забезпечить прийнятну міцність і достатню кількість світла на ділянці. Для спортивних та дитячих майданчиків рекомендується обирати рабицю з меншими вічками, наприклад, 35х35 мм, оскільки огорожа повинна витримувати значні навантаження, наприклад, сильні удари м'ячем.

Сітка-рабиця: ціна за рулон

Вартість сітки залежить від її ширини. Наприклад, рулон сітки шириною 1 метр буде коштувати на 20% дешевше, ніж така само сітка шириною 1,2 м. Також ціна залежить від розміру вічок. Сітка з вічком 50х50 мм буде коштувати в середньому на 30% дешевше за рулон, ніж аналогічна з вічком 35 х 35 мм. Крім цих двох параметрів, ціна залежить від товщини дроту. Тож з урахуванням всіх трьох параметрів ціна сітки-рабиці може відрізнятися в рази.   

При розрахунку вартості огорожі із сітки рабиці важливо враховувати, що крім самої сітки для забору необхідно буде купити інші будівельні матеріали: опори (зазвичай, це металеві труби), цемен та пісок для їх монтажу, а також сталевий в’язальний дріт для кріплення сітки до стовпів. Всі ці материіали ви також можете придбати в нашому будівельному магазині. 

Як купити сітку рабицю 

Ви можете купити сітку рабіцу через інтернет або завітавши до нашого магазину будматеріалів у Білій Церкві. Ми пропонуємо широкий вибір сітки за доступними цінами.

Також ми здійснюємо зручну доставку придбаного товару по Білій Церкві плюс 60 км – Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озірна, Фастів, Тараща, Чупира, Ольшаниця, Пищики, Піщана, Володарка.  

Чи є доставка по Україні товару з категорії Сітка рабиця?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Сітка рабиця?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»