Фільтр за

Ціна

  • 22,00 грн - 38,00 грн

Висота, мм

Довжина, м

МАЯКИ ШТУКАТУРНІ

Товарів 8.

Показано 1-8 з 8 товарів

Активні фільтри

Показано 1-8 з 8 товарів

Маяки штукатурні: важливий елемент якісного оздоблення

Маяки для штукатурки – це металеві рейки з виступом посередині і перфорацією по краях. Вони використовуються під час нанесення штукатурки, стяжки та наливної підлоги. Штукатурні маяки дають можливість отримати ідеально рівну поверхню, що особливо важливо для фінального оздоблення стін та підлог.

Принцип дії простий: маяки закріплюються з певним кроком на стіні, стелі чи підлозі. На виступи цих маяків спирається правило для штукатурки - довга пряма рейка, якою знімають надлишки розчину.

Маяк штукатурний: оптимальна висота та застосування

Висота маяка визначається за V-подібним виступом, і вона може варіюватись від 3 до 30 мм. Чим товстіший шар розчину планують нанести, тим вищим має бути цей виступ:

  • маяки до 5 мм застосовуються при шпаклювальних роботах для нанесенням тонкого та дуже тонкого шару шпаклівки;
  • маяки для штукатурки починаються з висоти 6 мм (це мінімально допустимий шар цементно-піщаного розчину) та використовуються для стартового вирівнювання стін;
  • маяки для стяжки використовують висотою від 10 мм. Ці маяки дозволяють отримати рівну поверхню перед укладанням фінішного покриття, будь то плитка, ламінат або паркет. Вони кріпляться до підлоги за допомогою спеціального кріплення для маяків.

Маяки для наливної підлоги встановлюються на початковому етапі, щоб визначити рівень майбутньої підлоги. Після заливки та висихання розчину маякові рейки можна видалити, або ж вони залишаються у складі наливної підлоги.

Кріплення для маяків

Існує кілька способів кріплення маяків для штукатурки та стяжки. Один із найпоширеніших - використання гіпсового розчину або спеціального клею. Маяк штукатурний встановлюється на невеликі порції розчину, вирівнюється та залишається до повного висихання.

Маяки для стяжки можна кріпити за допомогою саморізів, які забезпечать надійну фіксацію маяка. Для цього в рейці передбачено перфорацію. Однак процес установки можна прискорити, застосовуючи спеціальні кріплення для маяків. Вони закріплюються на поверхні за допомогою саморізів, а маяк фіксується в них. Таке рішення позбавляє необхідності використання підкладок і робить монтаж значно простіше.

Купити маяки штукатурні: ціна

У нашому будівельному магазині у Білій Церкві ви можете придбати металеві маяки для штукатурки, стяжки та наливної підлоги різної висоти та довжини, включаючи стандартні розміри 2,5 та 3 метри, а також преміум-варіанти Gold Преміум, що відрізняються люксовою якістю. Ціна на маяки залежить від їхньої висоти, довжини та типу. Ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни та достатній асортимент (в наявності та на замовлення), щоб ви могли знайти ідеальне рішення для ваших будівельних потреб.

Доставка

За бажанням покупця ми здійснюємо доставку придбаного товару по Білій Церкві та за її межами на відстань до 60 км, включаючи населені пункти Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озерна, Фастів, Чупира, Пищики, Піщана, Володарка. Також можливе відправлення Новою поштою.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Маяки штукатурні?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Маяки штукатурні?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»