Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 65,00 грн - 228,00 грн

Товщина, мм

Довжина, м

Вид профілю

Тип профілю

ПРОФІЛЬ ДЛЯ ГІПСОКАРТОНУ

Товарів 17.

Показано 1-17 з 17 товарів

Активні фільтри

Показано 1-17 з 17 товарів

Профіль для гіпсокартону: типи, кріплення та ціна

Профіль під гіпсокартон —це металева смужка стандартної довжини, зігнута в особливий спосіб. Використовується для обшивки стін і стель, а також для монтажу перегородок й інших гіпсокартонних конструкцій. 

Перш ніж купити профіль для гіпсокартону, важливо переконатися, що обраний матеріал відповідає вимогам щодо міцності та стійкості до навантажень, які встановлені будівельними нормами. Крім того, гіпсокартонний профіль повинен мати форму й розміри, які дозволяють змонтувати необхідну конструкцію.   

Види профілю для гіпсокартону

У нашому будівельному магазині ви знайдете всі основні види профілів: CD, CW, UD, UW. Кожен з них має свої особливості та призначення. Давайте розглянемо їх детальніше.

Якщо уважно подивитись на зріз профілю, то можна помітити, що вироби з маркуванням CD і CW зігнуті у вигляді літери «С» (тобто мають додаткові бортики), тоді як профілі UD, UW швидше нагадують прямі стінки літери «U» або української літери «П». 

Перша буква "С" у маркуванні означає, що перед вами несучий профіль, який утримує листи гіпсокартону. Тоді як буква "U" вказує на те, що профілі стартові, або їх ще називають «направляючі для гіпсокартону». Саме направляючі прикріплюють до стін або стелі по периметру приміщення, а вже в них вставляють несучі профілі. Важливо зауважити, що направляючий профіль здатний витримувати набагато більше навантаження, ніж несучий, тому не рекомендується міняти їх місцями.

Друга буква в маркуванні також має значення. Зазвичай, профілі купуються парами (тобто стіновий профіль та стартовий мають однакову другу букву в маркуванні: D або W). Профілі CD і UD, як правило, використовуються для обшивки гіпсокартоном вже готових стін і стель, тоді як з профілів CW і UW монтують нові конструкції, наприклад міжкімнатні перегородки.

Можемо з упевненістю стверджувати, що найпопулярнішою серед будівельників є пара: стартовий профіль ud 27 і стіновий профіль cd 60. Це універсальний варіант, який забезпечує надійну основу для переважної більшості гіпсокартонних конструкцій. 

Товщина металу 

Цей параметр є важливою характеристикою при виборі профілю для гіпсокартону. Зазвичай товщина варіюється від 0,4 мм до 0,6 мм. Чим товщий метал, тим міцнішою і стійкішою буде конструкція. Однак вищою буде і ціна. Тому важливо знайти оптимальний варіант, який відповідатиме вимогам вашого проекту і водночас дозволить не переплачуючи за занадто товстий метал. 

Кріплення профілю для гіпсокартону

Ця процедура вимагає уважності та професійного підходу, оскільки правильно закріплений профіль забезпечить стійкість гіпсокартонних елементів до навантажень і деформацій. Зокрема, важливо враховувати властивості основи, до якої кріпиться профіль, і вибрати кріплення (дюбелі, саморізи або анкерні зажими), що відповідають цим вимогам. Крім того, важливо враховувати місця кріплення при проектуванні конструкції, щоб забезпечити рівномірне розподілення навантажень і запобігти появі прогинів або інших деформацій у гіпсокартонних елементах.

Як купити профіль для гіпсокартону

Якщо ви вже визначилися з тим, що вам потрібно, то купити профіль під гіпсокартон можна як через інтернет, так і, при бажанні, особисто завітавши до нашого будівельного магазину у Білій Церкві. Наші консультанти завжди готові вам допомогти вирішити всі питання, що виникають. Крім того, ми пропонуємо зручні умови оплати та транспортування придбаного товару. Зокрема, можлива доставка нашим транспортом по Білій Церкві плюс 60 км — Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озірна, Фастів, Тараща, Чупира, Ольшаниця, Пищики, Піщана, Володарка вантажівкою по Білій Церкві та прилеглих районах.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Профіль для гіпсокартону?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Профіль для гіпсокартону?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»