ЛЮМІНІСЦЕНТНІ ЛАМПИ

Знайдено товарів: 7.

Показати 1-7 з 7 товарів

Активні фільтри

Люмінесцентні лампи: що це таке і чому їх варто купити?

Люмінесцентними називаються лампи, які містять інертний газ та невелику кількість ртуті. Світло виробляється у процесі газового розряду, у якому електрони проходять через скляну трубку та входять у реакцію з флуоресцентним покриттям. Люмінесцентні лампи характеризуються правильною світловіддачею, великим терміном служби та приємною передачею кольору.

Де використовуються люмінесцентні лампи?

Люмінесцентні лампи використовуються найчастіше для освітлення підсобних приміщень. Завдяки більшій площі світлового випромінювання ламп, енергоефективності та більшого терміну експлуатації світильники підходять для освітлення підвалів, лікарень, будинків чи гаражів. Люмінесцентні світильники також використовуються для освітлення дзеркал, але іноді замінюються світлодіодними лампами, як у випадку з різними внутрішніми та зовнішніми світильниками.

У професійному секторі, люмінесцентні лампи, як і раніше, використовуються для освітлення офісів та торгових залів, промислових та виставкових павільйонів або стоянок, в які не потрапляє денне світло.

Які існують лампові патрони для люмінесцентних ламп?

У зв'язку з широким використанням люмінесцентних ламп у приватному та комерційному секторі для освітлення приміщень, існує кілька варіантів розмірів, довжини та потужності світильників. Крім того, розрізняють діаметр трубки та відстань між штифтами, які кодуються у позначенні гнізда або основи.

При заміні ламп зверніть увагу на сумісність. Консультанти нашого інтернет-магазину дадуть відповіді на всі питання з приводу сумісності лампи. Для всіх світильників, які працюють з люмінесцентними лампами, ми також пропонуємо відповідні запасні лампи, включаючи світлодіодні альтернативи прямо у нашому магазині.

Чи існують світлодіодні альтернативи люмінесцентним лампам?

Практично для кожної люмінесцентної лампи існують відповідні високоякісні світлодіодні світильники для економії енергії. Крім енергоефективності, світлодіодні люмінесцентні лампи мають більш тривалий термін служби та рекомендуються практично для всіх сфер застосування. Тут також необхідно звернути увагу на сумісність по цоколю, довжині, яскравості випромінювання, кольору, а також світлу. В інтернеті є багато видів люмінесцентних ламп, які ви знайдете у нас.

Переваги люмінесцентних ламп

До основних переваг світильників відносяться:

  • Менше енергоспоживання. Люмінесцентна лампа споживає одну п'яту частину електроенергії, яка використовується стандартною лампою розжарювання.
  • Тривалий термін служби. Люмінесцентні лампочки мають триваліший термін експлуатації у порівнянні з іншими джерелами світла. А це означає, що такі лампи прослужать на десятки годин довше у порівнянні з іншими.
  • Різноманітність форм та розмірів. У нашому інтернет-магазині багато видів ламп. Ви можете вибрати лампочки бажаного розміру та форми. Лампи у формі колби, кола, видовжені моделі та не лише у нашому інтернет-магазині.
  • Приємна ціна. Люмінесцентні лампи коштують дорожче за стандартні моделі, але завдяки тому, що світильники служать у кілька разів довше, ціна виправдовується. У нас ви можете вигідно купити лампи, які не нагріваються та температура в них не збільшується.

Купуйте люмінесцентні лампи для того, щоб висвітлити робоче місце або розширити освітлення у ванній кімнаті!

Чи є доставка по Україні товару з категорії Люмінісцентні лампи?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Люмінісцентні лампи?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»