Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 1 639,00 грн - 1 886,00 грн

Колір

Колірна температура, K

Тип світильника

Тип лампи

Кількість ламп освітлення

ТОРШЕРИ

Знайдено товарів: 4.

Показати 1-4 з 4 товарів

Активні фільтри

Показати 1-4 з 4 товарів

Торшер підлоговий - атмосферне джерело світла

Стельовий світильник, котрий забезпечує достатнє освітлення, може бути функціональним та практичним. Але, на жаль, він не створює затишку та домашню атмосферу.

 

У вітальні чи спальні — це саме те, що потрібно. Адже ввечері ви хочете, щоб вас зустрічало тепле світло в кімнаті, котре сприяє відпочинку. І саме тоді до гри вступають окремі світильники, оскільки їх непряме розсіювання світла надає будь-якому приміщенню чітку структуру та глибину.

Підлогові світильники створюють атмосферу

Залежно від вибраної яскравості та положення світильника можна створити чітко окреслений острівець світла. На кутовому острівці можна розставити акценти на окремі частини кімнати або висвітлити всю кімнату за допомогою лід ламп.

 

Підлогові лампи мають різні форми та типи освітлення. Лампа для підлоги може бути як з абажуром, так і без, дизайнерські рішення або прості моделі для читання. Консультанти допоможуть вибрати гарні моделі з оригінальним освітленням на будь-який смак за низькою ціною.

Правильне світло у правильному місці

Кожне приміщення потребує вимог щодо дизайну освітлення. Світлі декоративні кольори безпосередньо впливають на ваше самопочуття. Використовуйте це явище для себе та подумайте, як за допомогою торшерів привнести в кімнату потрібне світло.

 

Якщо ви не впевнені, який колір світла вам більше підходить до спальні, при виборі світильника переконайтеся, що джерело світла можна змінювати. Таким чином, ви зможете легко вибрати відповідне джерело світла для бажаного світлового настрою без необхідності покупки нового торшера.

  • У вітальню. Бажаєте використовувати свою вітальню як затишний острівець у скандинавському стилі для читання вечорами у квартирі? Без проблем. За допомогою торшера ви правильно висвітлите кімнату для читання. Виберіть модель із вбудованою лампою для читання, щоб рівномірно висвітлити книгу або журнал.
  • До дитячої. Особливістю цих світильників є гнучке використання торшерів, тому вони особливо практичні у дитячих кімнатах. Переміщення з пункту А до пункту Б має сенс. Для наших найменших побратимів, які люблять вільно пересуватися та потребують великого простору для ігор – це важливо.

Підлогові світильники та їх функції

Крім стилю та дизайну, комфорту та красивих сучасних форм, наші торшери та світильники володіють різними функціями. Великою популярністю користуються лампи з димерами та дистанційним керуванням і коштують недорого.

Лампи зі зміною кольору або різними джерелами світла в інтер'єрі також полегшать повсякденне життя, оскільки світло регулюється за бажанням. Клієнти можуть вигідно купити торшер в асортименті нашого інтернет-магазину.

 

Отримати якісне світло, не залежне від люстр – просто. Вибирайте бажану модель, круглу, нічні, світлодіодні, сучасні та інші. І додайте вашому інтер'єру незабутній шарм та затишок.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Торшери?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Торшери?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»