Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 83,00 грн - 1 990,00 грн

Країна-виробник

Колір

Колірна температура, K

Тип цоколя

Потужність, Вт

Тип світильника

Ступінь захисту

Наявність датчика руху

Тип лампи

Кількість ламп освітлення

Сонячна панель

ВУЛИЧНІ СВІТИЛЬНИКИ

Знайдено товарів: 83.

Показати 1-40 з 83 товарів

Активні фільтри

Показати 1-40 з 83 товарів

Сучасні вуличні світильники

Світлодіодне вуличне освітлення вже давно стало реальністю і, без сумніву, є розумною альтернативою традиційному вуличному освітленню завдяки економії електроенергії, рівномірному розподілу світла та яскравості. Крім того, світлодіодна технологія служить довше, в 4-5 разів перевищує термін служби стандартних вуличних світильників, що означає меншу потребу в обслуговуванні, а також споживається менше енергії у порівнянні з колишніми технологіями, застосування яких застаріло.

Практичні вуличні ліхтарі

Купуючи світлодіодне вуличне освітлення на сонячній батареї для приватного будинку, ви отримуєте не тільки вигоду від великої освітленості, але й скорочуєте витрати на обслуговування. Через високі точки кріплення (на стовпах, на фасадах будинків) заміна конструкцій зазвичай пов'язана зі значними зусиллями, оскільки потрібні спеціальні транспортні засоби. Особливо на вузьких вулицях це заважає руху.

Світлодіодні лампи з датчиком руху служать у 4 рази довше, ніж ліхтарі з ртуттю та парами натрію. Таким чином, ви отримуєте подвійну вигоду від довговічності та одночасно економите до 70% витрат на електроенергію.

Переваги вуличного освітлення

Вимоги, які пред'являються до вуличного освітлення, набагато вищі, ніж до стандартних світильників. До основних переваг можна віднести:

  • Різноманітність дизайнів. Вибирайте будь-яку декоративну модель для освітлення двору у заміському будинку.
  • Багатофункціональність. Вибираючи ip моделі для басейнів, ви можете знайти водонепроникні світильники з найвищим рівнем захисту, які не піддаються впливу вологи та пилу. Лампи з датчиком руху спалахують тільки в той момент, коли поряд проходить людина.
  • Приємна ціна. Всі моделі, представлені в інтернет-магазині, можна купити з тривалим терміном експлуатації дешево. Ціна на консольні конструкції визначається залежно від функціональності лампи.
  • Рівномірність висвітлення. Моделі представлені на сайті підійдуть як для освітлення водойм, дворів, так і можуть використовуватися, як паркове підсвічування.
  • Енергоефективність. Різноманітність вуличних ламп під навіс не знає меж. Пропонуємо не лише стандартні моделі, а й сучасні прожектори з пультом. Регулюйте яскравість світла, а також вимикайте лампу в будь-який час, пульт завжди під рукою.

У нашому інтернет-магазині великий асортимент настінних лед світильників для вуличного та громадського освітлення, які відрізняються високою продуктивністю, якістю та спеціально розроблені для цих цілей. Люмінесцентні, декоративні вуличні світильники мають численні характеристики, які забезпечують високу стійкість до зовнішніх забруднювальних факторів. Відкрийте разом із нашим інтернет-магазином світ вуличних світильників!

Чи є доставка по Україні товару з категорії Вуличні світильники?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Вуличні світильники?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»