Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 41,00 грн - 170,00 грн

Призначення блока

Торцева грань

БЛОКИ ГАЗОБЕТОННІ

Знайдено товарів: 8.

Показати 1-8 з 8 товарів

Активні фільтри

Показати 1-8 з 8 товарів

Блоки газобетонні

Найкраще рішення для швидкого і якісного будівництва – купити газоблок. Цей будівельний матеріал використовується для зведення різних типів споруд – від житлових будинків і гаражів до великих промислових комплексів. Газоблок ціна за штуку може варіюватися в залежності від виробника, але завжди лишається конкурентоспроможною.

Ряд переваг газобетонних блоків спричинили їх велику популярність серед забудовників:

низька щільність при високій міцності; 

невелика вага в кг порівняно з цеглою та каменем;

велика теплоізоляційна здатність, що забезпечує енергоефективність будівель;

доступна ціна газобетону.

Також однією з ключових переваг цього матеріалу є його екологічна чистота. В процесі  виробництва використовуються лише природні матеріали (пісок, цемент та повітря), тому блоки газобетонні не містять токсичних речовин і не шкодять довкіллю.

Завдяки невеликій вазі блоків (400-500 кг на куб.м) будівельні роботи виконуються швидше та ефективніше. Легка вага газоблоків робить їх вигідним вибором для транспортування та кладки, що зменшує витрати на робочу силу та скорочує терміни будівництва.

Однією з найпоширеніших форм цього будматеріалу є стіновий газоблок 600х300х200 мм. Цей розмір є оптимальним для зведення несучих стін приватних та багатоповерхових будинків, складів, гаражів, промислових та інших об’єктів. Підходить для зовнішніх та внутрішніх стін.

Для стін всередині приміщення чудово підходить перегородковий газоблок 100х200х600, який також широко використовується в будівництві. 

Швидкий та простий монтаж  фундаменту забезпечують U-блоки. Вони дозволяють швидко та легко  створювати надійну основу під майбутню споруду , що робить їх незамінними в будівництві.

В нашому інтернет-магазині ви можете купити газоблок в асортименті від провідних виробників, таких як Stonelight (Стоунлайт), UDK (ЮДК), ХСМ. Тож не зволікайте!

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір якісного газобетону. Придбайте потрібну кількість за доступною ціною та забезпечте швидке і якісне будівництво. Обирайте надійність та якість разом із нашим магазином!

При оформленні замовлення ви можете домовитися про доставку газоблоків вантажівкою до 2 тонн (розвантаження вручну) або маніпулятором до 20 тонн по місту Біла Церква та в прилеглі райони Київської області (Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озірна, Фастів, Тараща, Чупира, Ольшаниця, Пищики, Піщана, Володарка).

Якщо бажаєте купити газоблок оптом (фурна норма - 20 палет), доставка по Україні — безкоштовно.  

Ви готові зробити замовлення? Зателефонуйте за номером:  (096) 809-08-87,  (093) 809-08-87 або (050) 809-08-87 і наші менеджери з радістю вам допоможуть та нададуть відповіді на всі ваші питання. Обирайте надійність та якість разом із нашим магазином!

Чи є доставка по Україні товару з категорії Блоки газобетонні?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Блоки газобетонні?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»