РУБЕРОЙД

Товарів 15.

Показано 1-15 з 15 товарів
Показано 1-15 з 15 товарів

Руберойд: види та ціна

Руберойд – гнучкий та водонепроникний будівельний матеріал, який має високу стійкість до різних атмосферних умов, що робить його ідеальним для використання при монтажі дахів, а також для гідроізоляції стін. Євроруберойд також відомий як рулонний покрівельний матеріал.

Що означають літери ЕПП, ХКП, ХПП, ЕКП у маркуванні руберойда

Кожна буква маркіровки позначає певну властивість руберойда. Перша літера характеризує основу (Е - поліестер; Х - склотканина). Друга літера вказує на тип захисного шару (П - поліетиленова плівка, К - крупнозерниста посипка), третя літера (зазвичай це букваа П) позначає нижній захисний шар з полімерної плівки.

У нашому будівельному магазині ви можете купити євроруберойд будь-якого виду (ЕПП, ХКП, ХПП або ЕКП):

  • Руберойд ЕПП – гнучкий і стійкий до впливу вологи та ультрафіолетових променів матеріал. Поліестерова тканина захищена з обох сторін плівкою і посипана піском. Використовується як підкладка для гідроізоляції дахів і стін будівель.
  • Руберойд ХКП – євроруберойд на основі склотканини з насипкою зі сланцевих крупнозернистих гранул. Зазвичай використовується у випадках, коли потрібна посиленна гідроізоляція.
  • Руберойд ХПП – склотканина з двостороннім захистом з полімерної плівки. Кладеться як нижній шар даху.
  • Руберойд ЕКП – будівельний матеріал з міцного і гнучкого поліестеру із захисним покриттям у вигляді крупнозернистої насипки (сланець або гранулят). Використовується як фінішне покриття.

Руберойд ціна

Ціна руберойда може вказуватися  за квадратний метр або за рулон. На нашому сайті вказана ціна на руберойд за рулон. При цьому стандартна ширина євроруберойда становить 1 метр. Довжина рулону може бути 10 або 15 метрів (також зустрічаються восьмиметрові рулони, зазвичай це полімерно-бітумна мембрана). Знаючи ці параметри, можна легко визначити ціну 1 квадратного метра руберойда. Для цього необхідно розділити ціну за рулон на кількість метрів. Наприклад, вартість 10 метрів руберойда ЕКП сланець сірий - 1 450 грн. Поділивши цю суму на 10 метрів, отримуємо ціну за квадратний метр - 145 грн.

Варто зазначити, що якщо ви хочете купити руберойд недорого, найбільш доступним варіантом буде матеріал на основі склотканини. 

У свую чергу, матеріал на основі каркасної склотканини забезпечує більшу щільність та стійкість руберойда, що відображається на його ціні, яка буде вищою. 

Вважається, що найбільш міцним і якісним є євроруберойд на основі поліестерової тканини, що, звісно, впливає і на його вартість, яка є найвищою.

Як купити євроруберойд

Ви можете купити євроруберойд онлайн через інтернет або завітавши до нашого магазину будматеріалів у Білій Церкві. Ми пропонуємо широкий вибір сітки за доступними цінами.

Також ми здійснюємо зручну доставку придбаного товару по Білій Церкві плюс 60 км – Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озірна, Фастів, Тараща, Чупира, Ольшаниця, Пищики, Піщана, Володарка.  

Чи є доставка по Україні товару з категорії Руберойд?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Руберойд?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»