ТРУБА ПРОФІЛЬНА МЕТАЛЕВА

Знайдено товарів: 11.

Показати 1-11 з 11 товарів
Показати 1-11 з 11 товарів

Труба профільна: широкий вибір розмірів

У нашому будівельному магазині завжди у продажу профільні прямокутні та квадратні труби найбільш ходових типорозмірів. Вся продукція виготовлена з високоякісної сталі і сертифікована.

Труба профільна металева: головні переваги  

Завдяки своїй формі профільні труби квадратного та прямокутного перерізу мають ряд переваг порівняно з круглим:

  • Широкий поперечний переріз. Металева профільна труба має більшу площу перерізу порівняно з круглою, що забезпечує більшу стійкість до згинів і деформацій. Це особливо важливо в конструкціях, що піддаються механічним навантаженням.
  • Зручність монтажу та з'єднання. Прямокутна або квадратна форма полегшує монтаж. Такі труби простіше зварювати, скручувати болтами або з’єднувати за допомогою фіксаторів.
  • Естетичний вигляд. Прямі кути можуть виглядати більш гармонійно в певних дизайнерських рішеннях.
  • Простота зберігання та транспортування. Профільні труби зазвичай легше не лише монтувати - вони зручніші і в плані логістики, особливо якщо йдеться про великі обсяги. Їх геометрія дозволяє оптимізувати використання простору як при зберіганні, так і при транспортуванні.

Яку профільну трубу купити – квадратної чи прямокутної форми – залежить від технічних вимог проекту, а також від ваших особистих уподобань. 

Яка профільна труба міцніша? 

Прямокутна демонструє вищу міцність при згині вздовж своєї широкої сторони, тоді як усі сторони квадратної мають однакову стійкість. Порівнюючи труби різної форми, але однакової маси на один погонний метр, можна сказати, що  їхні параметри міцності мають схожі значення.

Профільна труба квадратна

Ми пропонуємо металеві труби перерізом 20х20 мм, 40х40 мм, 50х50 мм та 60х60 мм. Також існують профільні труби 100х100 мм. Кожен типорозмір має свою специфіку та оптимальну сферу застосування. Загалом профільні труби квадратної форми 20х20 мм та 40х40 мм використовують для виготовлення каркасів торгових павільйонів, ферм, теплиць, огорож, воріт, парканів, сходів, арок, альтанок, рекламних щитів, для створення декоративних елементів (каркасів світильників, рамок тощо) і каркасів меблів – стільців, столів, стелажів та полиць. Труби більшого діаметру застосовують у будівництві у вигляді опор та елементів конструкцій, де потрібна велика міцність і стійкість.  

Профільна труба прямокутна

Найпопурярніші розміри металевих труб прямокутної форми – 60х40 мм, 30х20 мм, 20х40 мм та 60х40 мм. Так само, як і квадратні, прямокутні профільні труби широко використовуються в будівництві, включаючи створення каркасів житлових будинків, магазинів, офісів, складів, промислових об’єктів, мостів тощо. Вони є незамінними для виготовлення обладнання для сільськогосподарських потреб, а також в ландшафтному дизайні – для монтажу огорож, парканів, альтанок, садових доріжок тощо.

Довжина профільної труби

Виробник постачає труби стандартної довжини 6 метрів, проте в нашому магазині ви можете купити профільну трубу іншої потрібної вам довжини: 2, 3, або 4 метри. Також ми надаємо послугу з різання труби на будь-яку довжину, замовлену клієнтом (послуга платна). 

Труба металева: ціна за метр 

Ціна за погонний метр профільної труби варіюється  від 50 до 300 гривень, і може бути вищою, в залежності  від розміру, товщини стінок, матеріалу та виробника. Зазвичай сталеві труби є більш доступними з точки зору ціни, ніж інші види труб. Перед покупкою рекомендується порівняти різні пропозиції для забезпечення оптимального вибору. Проте ми впевнені, що в нашому магазині ви знайдете найкращі ціни на ринку.

Також слід враховувати витрати на логістику. Ми здійснюємо зручну доставку придбаного товару по Білій Церкві плюс 60 км – Шкарівка, Трушки, Фурси, Чмирівка, Сквира, Гребінки, Саливінки, Ставище, Узин, Рокитне, Сухоліси, Михайлівка, Людвинівка, Сущани, Мала Вільшанка, Озірна, Фастів, Тараща, Чупира, Ольшаниця, Пищики, Піщана, Володарка вантажівкою по Білій Церкві та прилеглих районах.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Труба профільна металева?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Труба профільна металева?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»