ТОЧКОВІ СВІТИЛЬНИКИ ВРІЗНІ

Знайдено товарів: 109.

Показати 1-40 з 109 товарів
Показати 1-40 з 109 товарів

Точкові світильники врізні. Як вибрати?

Точкові моделі популярні внаслідок нешкідливості для зору, довговічності та легкому обслуговуванню. Раціональна покупка під більшість інтер'єрів. Відрізняються компактністю й універсальністю в монтажі: встановити можна навіть у шафі або на підлозі.

Вбудовані світильники: переваги

Головна перевага полягає в простоті конструкції, яку можна вмонтувати в більшість поверхонь. Точковий світильник врізний доречно виглядає як на кухні житлового будинку, так і у офісі або вітальні. Ідеальний варіант для підсвічування кутів і візуального розширення приміщення.

3 основні переваги:

  • Рівномірність. Кожен правильно розподілений світильник точковий врізний освітлює частину кімнати, створюючи об'ємне і приємне для очей світло;
  • Компактність. Розмір і мінімалістичний дизайн дозволяють універсально встановити моделі незалежно від обраного інтер'єру. Відповідний приклад оформлення - Hi-Tech;
  • Зонування. Завдяки тонкому налаштуванню роботи можна заощадити електроенергію, не освітлюючи відразу всі ділянки кімнати. Світло буде тільки в ділянках приміщення, які зараз використовуються.

Потрібно вибрати команду монтажників, які побудують схему розводки та зможуть ретельно протягнути кабелі.

Як обрати правильну модель

Потрібно звернути увагу на кут розсіювання. Окремі моделі світять спрямовано, а інші створюють широкий промінь світла. На загальне освітлення потрібно брати варіанти зі збільшеним охопленням, а в іншому випадку підійдуть і вузькоспрямовані.

Тип приміщення впливає на кращу температуру кольору. Теплий підійде для зони відпочинку, нейтральний для кабінету або офісу, а холодний часто використовується на виробництвах. У будинку краще спиратися на власну чутливість до температури світла.

Пропонуємо ознайомитися з каталогом врізних світильників або зателефонувати за номером телефону, щоб менеджер допоміг підібрати модель під інтер'єр.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Точкові світильники врізні?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Точкові світильники врізні?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»