ПІДСВІТКА ДЕКОРАТИВНА

Знайдено товарів: 13.

Показати 1-13 з 13 товарів
Показати 1-13 з 13 товарів

Підсвічування для дзеркала: більше, ніж просто функціональність

Наші бабусі та дідусі, прабабусі та прадіди досі пам'ятають додатковий будиночок у саду. У багатьох сім'ях ванна кімната вже давно перетворилася на справжній житловий простір та справжній храм для догляду за собою. Саме час подумати про підсвічування, яке кріпиться над дзеркалом для макіяжу.

Яка декоративна підсвітка потрібна для ванної кімнати?

Стельовий світильник потрібний для загального освітлення. Його цілком достатньо для швидкого прийняття душа. А для того, щоб не покалічитися під час гоління та правильно нанести туш, необхідне біліше світло. Для таких випадків ідеально підійде світло від дзеркала. А коли нам хочеться прийняти ванну? Яскраве лед освітлення тут недоречне. Для таких моментів спокою ідеально підходять акценти із приємним теплим освітленням. Або навіть приглушене світло.

У двох словах:

  • Якщо ви сортуєте білизну, приймаєте душ або одягаєтеся - цілком достатньо стельових, настінних або світильників, котрі вбудовуються в інтер'єр. Зазвичай такі світильники з вимикачем використовуються в коридорі, спальні, передпокої та інших місцях, де не потрібне яскраве світло від led ламп.
  • Вищипувати брови чи підстригати бороду? Потрібне освітлення для макіяжу у ванній кімнаті? Вам потрібен дзеркальний світильник, який кріпиться на стіну.

Як вибрати правильний світильник?

Макіяж, який мав гарний вигляд у ванній кімнаті, дуже сильно може відрізнятися від того, що ви бачите при денному світлі. Так і з голінням, вийшовши надвір, ви помітите, як нерівномірно виголена щетина. Саме тому дуже важливо купити настінний світильник із тим типом освітлення, який не дуже відрізняється від денного світла.

У момент придбання світильників головне пам'ятати прості правила:

  • Дзеркало повинно поступово висвітлюватися. Використовуйте деталі та конструкції з rgb підсвічуванням, які повністю висвітлюють потрібний простір.
  • Вас не має засліплювати нічого, окрім власного відбивання. Такі бездротові світлодіодні світильники можна використовувати як для макіяжу, так і кріпити на стіну для картин.
  • Відмінно працює один світильник на батарейках по центру над дзеркалом, два світильники з боків – аналогічно.
  • Як альтернатива використовуються конструкції світильників для ванної кімнати з абажуром, який направить світло на дзеркало.
  • Додаткові, поворотні дзеркальні джерела світла мають ще більшу гнучкість. Вибирайте світлодіодні моделі на ваш смак. І не важливо, чи то витвір мистецтва, чи рішення для дизайну.

Правильне встановлення світильника над дзеркалом

Дзеркальні світильники кріпляться різними способами:

  1. Деякі моделі легко затискаються або вставляються в дзеркало, інші кріпляться за допомогою присоски, а треті пригвинчуються до стіни.
  2. Залежно від моделі дзеркальні світильники вмикаються та вимикаються за допомогою настінного вимикача або за допомогою вимикача на світильнику.

Деякі дзеркальні світильники також керуються за допомогою пульта дистанційного керування. Якщо розеток не вистачає, вибирайте дзеркальні світильники із вбудованими розетками. Це найбільш практично для підключення фена.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Підсвітка декоративна?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Підсвітка декоративна?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»