Пластифікатор для бетону Байріс 10 л

Фото Пластифікатор для бетону Байріс 10 л - Магазин MASMART
Артикул
26507
Бренд
Bayris
444,00 грн
Без податку
в наявності

Купити без оформлення

Доставка

  • самовивіз
  • Нова пошта
    (часткова або повна передоплата)
  • кур’єром по Білій Церкві та Київській області — від 500 грн

Оплата

  • готівка при отриманні
  • банківська картка (при отриманні в магазині)
  • безготівковий спосіб
  • переказ за реквізитами

Пластифікатор Байріс "Для всіх видів бетону" призначений для регулювання властивостей всіх готових до використання видів бетону (Армованого і неармированного), розчину та сухих будівельних сумішей. Використовується для влаштування стяжок, монолітного будівництва, кладок і інших видів будівельних робіт. Додається при виробництві товарного, декоративного, гідротехнічного бетону, бетонів машинного укладання, наземних і підземних інженерних споруд, при виробництві залізобетонних виробів.

Характеристики
Універсальна добавка, без зміни консистенції виробляє зниження вмісту води замісу до 15%. Уповільнює схоплювання і твердіння, забезпечуючи рухливість бетонної суміші. Підвищує щільність і створює кращу водонепроникність готових виробів. Дає можливість отримати високу ранню міцність бетонних виробів. Забезпечує високу морозостійкість і запобігає появі висолів на стадії експлуатації. Отримана поверхня ідеально рівна і гладка.

Виконання робіт
Роботи проводити при температурі основи і навколишнього середовища в межах від + 5 ° С до + 30 ° С. Вводити в бетонну суміш одночасно з водою замісу. Забезпечити рівномірний розподіл добавки шляхом перемішування.
Попередження! Не вводити в сухі компоненти!

Витрата: (0,25-0,5) л на 50 кг цементу в залежності від мінерального складу цементу, характеристики наповнювача і призначення.

26507
Коментарі (0)