ВАННИ ТА КОМПЛЕКТУЮЧІ

Знайдено товарів: 130.

Показати 1-40 з 130 товарів

Активні фільтри

Показати 1-40 з 130 товарів

ВАННІ КІМНАТИ: ТЕНДЕНЦІЇ 2023

Турбота про себе є пріоритетом останніх років і тенденції дизайну ванни наслідують її прикладу.

1. Теплий металік

Безпрограшне оздоблення у ванній кімнаті — матовий металік. Пом'якшення блиску латунних або золотих елементів знижує ризик того, що ваш простір виглядатиме без смаку.
У тенденціях ванних кімнат цього року домінуватимуть теплі, більш нейтральні та землисті тони, тож матове бронзове оздоблення буде ідеальним доповненням.

2. Шахова плитка

Підлоги в шахову клітину є частиною більш широкої тенденції — відсиланням до вінтажного стилю у будинку в цілому: все популярнішими стають дивани з низькою посадкою в стилі 70-х років, ротангові меблі, милі ностальгічні акценти, такі як комори та барні стійки на кухні. У ванних кімнатах це проявляється у зубчастих краях рушників та аксесуарів, солодких пастельних тонах та емалі відтінку авокадо, а також відродженні плитки у вигляді шахової дошки.

3. Чорні ванні кімнати

Похмура чорна ванна кімната може створити затишну, але в той же час сучасну атмосферу. Нейтральні тони дозволяють аксесуарам виділятися. Для початку ви можете пофарбувати одну стіну в чорний колір, і якщо вигляд влаштує, заколерувати усю кімнату повністю.

4. Просочення кольором

Для тих, хто проти чорної ванної кімнати, спостерігається поява полярної протилежності — насичення простору інтенсивним кольором.
Яскраві та життєрадісні барви повертаються. У моді кольори морської піни, теплого рожевого та відтінків глини.
На піку популярності скандинавський та датський стилі, що надихають на дизайни з квадратною плиткою, терраццо, барвистим оздобленням, шербетними квітами та абстрактними химерними формами.

5. Окремо стоячі ванни

Популярність окремо стоячої ванни дає уявлення про те, наскільки розкішними стають ванні кімнати — це дизайнерський предмет, спрямований на догляд за собою, що спонукає проводити більше часу в стані відпочинку та розслаблення. Розміщення ванни біля вікна створює ілюзію більшого простору і сприяє вентиляції, запобігаючи утворенню плісняви і грибка.

6. СПА-кімнати

Один із провідних трендів — ванні кімнати, схожі на спа-центри. Тут використовуються теплі текстури та тканини з розкішними візерунками, використані для шторок та іншого декору.
Чи є доставка по Україні товару з категорії Ванни та комплектуючі?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Ванни та комплектуючі?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»