Засіб для видалення сажі Savent 1 кг (138908)

Фото Засіб для видалення сажі Savent 1 кг (138908) - Магазин MASMART
Фото Засіб для видалення сажі Savent 1 кг (138908)  - Магазин MASMART
Фото Засіб для видалення сажі Savent 1 кг (138908)  - Магазин MASMART
Фото Засіб для видалення сажі Savent 1 кг (138908)  - Магазин MASMART
Фото Засіб для видалення сажі Savent 1 кг (138908)  - Магазин MASMART
Артикул
46869
169,00 грн
Без податку
в наявності

Купити без оформлення

Доставка

  • самовивіз
  • Нова пошта
    (часткова або повна передоплата)
  • кур’єром по Білій Церкві та Київській області — від 500 грн

Оплата

  • готівка при отриманні
  • банківська картка (при отриманні в магазині)
  • безготівковий спосіб
  • переказ за реквізитами на ФОП Масюк Н.В.

Наш графік роботи:
• понеділок-п’ятниця 8:30 — 17:30
• субота 9:00 — 15:00
• неділя — вихідний 

Savent 1 кг

Порошок нового покоління для немеханічного видалення сажі та смолистих відкладень в димоходах та твердопаливних приладах. Каталітична дія засобу направлена на розпушення сажі та смол і перетворення їх на попіл, який осідає в топці. Завдяки своїм властивостям, Savent сприяє збільшенню ККД, продовженню терміну служби димоходу та котла чи каміна, економії палива від 10 до 20% і зменшенню ймовірності займання димоходу. Засіб призначений для очищення цегляних та металевих димоходів, твердопаливних котлів, пічок, печей-камінів, камінів відкритого та закритого типу.   

Застосування

Розтопіть опалювальний прилад та прогрійте його. Після години горіння палива додайте засіб у палаючий вогонь із розрахунку 1-2 столові ложки на 7-10 кг палива (рекомендовано користуватися пластиковими ложками). Для зручності можна насипати засіб на папір, потім згорнути його і вкинути у вогонь. Кількість порошку визначається індивідуально та залежить від вологості та сорту дров, товщини сажі та смоли в димоході. Слід враховувати, що для забрудненого димоходу та вологих дров потрібно більше порошку. Ефект від застосування буде помітний вже після першого використання. Для повного очищення димоходу рекомендується додавати засіб Savent при кожному розпалюванні. В подальшому постійне застосування засобу при кожному третьому розпалюванні запобігатиме утворенню сажі та смолистих відкладень на стінках димоходу.    

Застереження

Не використовуйте засіб при відсутній тязі в димоході. Якщо димохід жодного разу не чистили або тяга дуже мала, перевіряйте тягу перші 5 разів використання засобу, адже сажа і смола, яка осипається вниз, може закупорити димохід. Заборонено використовувати більше 3 ложок засобу на 10 кг палива, оскільки це може призвести до значного підняття температури горіння і займання сажі в димоході. Уникати потрапляння в очі та на шкіру. Під час роботи із засобом рекомендується користуватися рукавичками та захисними окулярами. При потраплянні в очі промити водою. Якщо подразнення не проходить – звернутися за медичною допомогою (бажано мати при собі етикетку від засобу). Після контакту зі шкірою – промити шкуру під проточною водою з милом.   

Склад

Хлорид міді (ІІ), хлорид кальцію, сульфат натрію, солі амонію, функціональні добавки.

46869
Новий товар
Коментарі (0)