Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 8,00 грн - 158,00 грн

Країна-виробник

Тип цоколя

Тип лампи

ГАЛОГЕННІ ЛАМПИ

Знайдено товарів: 19.

Показати 1-19 з 19 товарів

Активні фільтри

Показати 1-19 з 19 товарів

Сучасна галогенна лампа для будинку

Галогенні лампи працюють при підвищених температурах, на відміну від стандартних ламп розжарювання. В той самий час такі моделі на 30% економічні у споживанні енергії при тій же або більшій світловіддачі. А все тому, що нитка розжарювання гарантує віддачу світла вище, саме при підвищених температурах. При нормальному споживанні термін служби галогенних ламп становить від 2000 до 5000 годин. Однак термін можна збільшити за допомогою сильного затемнення.

Чому варто купити галогенну лампу?

Галогенні лампочки працюють, так само як і стандартні аналоги, але вважаються більш енергоефективними та мають довший термін експлуатації. У нашому інтернет-магазині представлена ​​велика кількість видів ламп 220В для конкретного використання. Такі моделі використовуються на постійній основі, як для зовнішнього освітлення, так і на визначений час, як підсвічування необхідної поверхні. До родових категорій галогенних ламп відносяться низьковольтні та високовольтні моделі.

Переваги та недоліки галогенних лампочок

Розглянемо переваги та недоліки галогенних ламп. До основних переваг відносяться наступні:

  • Різноманітність джерел світла. Ви можете вибрати моделі потрібного розміру, які доповнять інтер'єр та додадуть у сірі будні яскравості. Лампочки представлені в різних версіях та дизайнах, тому для будь-якої розетки та на будь-який смак знайдеться відповідний варіант.
  • Гарантія продукції. У розділах нашого інтернет-магазину представлені оригінальні товари. На кожен виріб клієнту надається гарантія від виробника.
  • Підвищена робоча температура та енергоефективність. Галогенні лампи розраховані на підвищену робочу температуру. Такі світильники мають підвищене світіння, а також ефективність з точки зору світловіддачі. Власники галогенних лампочок отримують помітну економію електроенергії та грошей.
  • Природне освітлення та регулювання яскравості. За допомогою галогенних лампочок створюється ефект природного освітлення та забезпечується постійне світло протягом усього терміну роботи. Крім цього, в лампочках регулюється яскравість, яка підлаштовується під настрій.
  • Компактна конструкція. Ви можете купити лампочку з цоколем у формі спіралі, колби, або ж довшу модель з вольфрамом.
  • Зручне підключення. Лампи з галогеном підключаються безпосередньо до мережі або до неї за допомогою трансформатора, тому кілька світлодіодних спотів також можна підключати послідовно.

До недоліків відноситься тільки швидке нагрівання лампи, в порівнянні з іншими моделями. Якщо ви зупинили свою увагу на галогенних лампах, то найкраще проконсультуватися з нашим фахівцем, який підбере потрібну модель для вас.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Галогенні лампи?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Галогенні лампи?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»