Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 76,00 грн - 5 899,00 грн

Країна-виробник

Форма

Матеріал

Колір

Комплектація

Колірна температура, K

Тип цоколя

Потужність, Вт

Напруга, В

Тип світильника

Наявність пульту ДУ

Ступінь захисту

Тип лампи

Кількість ламп освітлення

СВІТИЛЬНИКИ СТЕЛЬОВІ

Знайдено товарів: 311.

Показати 1-40 з 311 товарів

Активні фільтри

Показати 1-40 з 311 товарів

Світильники стельові

Світильники на стелю - можливість заявити про себе, доповнити інтер'єр та висвітлити життя. Але якщо вибір зупиниться на світлодіодних лампочках, то ви отримаєте 90% економії електроенергії та світильники, які прослужать десятки років.

При такому асортименті стельових світильників в MASMART, як же вибрати світильник, відповідний необхідному інтер'єру? У магазині є варіації, які мають гарний вигляд, як в спальні та залі, так і у ванній кімнаті. У каталозі інтернет-магазину, можна знайти сучасний варіант круглих, квадратних світильників, які зможете використовувати в декорі, втілити в життя будь-яке дизайнерське рішення.

Світлодіодний світильник. Переваги

Світлодіодні світильники практичні та красиві, як і звичайні стельові світильники, з однією великою перевагою. Завдяки лампам, які споживають на 90% менше watt, ви заощадите гроші на виплаті за електрику. Стельові ip прилади гармонійно вписуються у кімнати з низькими стелями, вони зручні та не займають місце. Також пристельові промислові плафони є джерелом загального освітлення, котрі ідеально та рівномірно розподіляють світло по кімнаті.

Які світлодіодні світильники на стелю підійдуть?

Тип поворотної лампи з різною потужністю має більше значення, як для приміщень, так і для естетичного ефекту, який створюється:

  • Лампочки прихованого монтажу різних розмірів - кріпляться до натяжної стелі з маленьким прорізом або без нього між світильником та стелею. Тим самим перешкоджають накопиченню пилу.
  • Напівстельові  - кріпляться монтажем та накладною ніжкою, яка створює проріз між стелею та світильником.
  • Точкові освітлювальні лампи - розсіювачі світла, котрі висвічують необхідні області та приховують недоліки. Регулюються прямокутним пультом.
  • Вбудовувані точкові світильники - дизайнерський спот, елегантний софтбокс, мінімалістський стиль, відповідний для низьких стель.
Як вибрати відповідний дизайн?

Стельові лампи універсальні, і в інтернет-магазині MASMART безліч дизайнерських рішень, відповідних бажаному типу інтер'єру та бюджету. В інтернет-магазині, ви знайдете будь-яке дизайнерське рішення, починаючи від азіатських, армстронг світильників, закінчуючи вбудованими бра для дитячих кімнат. Необов'язково купувати дорогі світильники. Придбайте механічні, люмінесцентні, дешеві моделі на будь-який гаманець.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Світильники стельові?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Світильники стельові?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»