Фільтр за

Бренд

Ціна

  • 50,00 грн - 1 078,00 грн

Країна-виробник

Застосування

Колір

Основа

Призначення

Основа зв'язуючої речовини

ШПАКЛІВКА

Знайдено товарів: 17.

Показати 1-17 з 17 товарів

Активні фільтри

Показати 1-17 з 17 товарів

Купити шпаклівку для стін і стелі: критерії вибору для успішного ремонту

При виборі шпаклівки важливо враховувати кілька ключових факторів, таких як тип поверхні, на яку вона буде наноситися, умови експлуатації та власні вподобання. У нашому інтернет-магазині будівельних матеріалів ви знайдете різні варіанти як сухих сумішей (гіпсова шпаклівка, або сатенгіпс), так і готових до роботи акрилових шпаклівок у відрах.

Стартова шпаклівка, фінішна та універсальна: у чому різниця?

Головна різниця між ними – це зернистість готової суміші:

  • шпаклівка стартова характеризується наявністю великих частинок і використовується для вирівнювання стін з перепадами до 1,5 см. Вона має високу міцність і забезпечує гарне зчеплення, проте поверхня після її нанесення може залишатися не ідеально рівною. Це підготовчий етап перед нанесенням інших шарів шпаклівки.
  • шпаклівка фінішна (її часто називають сатенгіпс) містить дуже дрібні частинки та використовується на заключному етапі робіт перед фарбуванням або поклейкою шпалерами. Продається у мішках (наприклад, фінішна Кнауф), або готова у відрах (наприклад, шпаклювальна гладь фінішна Акрил-Путц). Її виняткова однорідність дозволяє легко обробляти поверхню, створюючи рівний та гладкий фініш.
  • шпаклівка універсальна підходить як для грубого вирівнювання стін, так і для створення фінального рівного шару, забезпечуючи досить високу якість поверхні. Це може бути гіпсова шпаклівка в мішках Кнауф або Sniezka Akryl-Putz ST10 старт+фініш чи інша.

Окремо потрібно сказати про шпаклівку для швів гіпсокартону Крумікс (Філер) або Кнауф (Фугенфюллер, Уніфлот), ціна якої зазвичай трохи вища, ніж звичайна гіпсова суміш того ж виробника, але шовна шпаклівка характеризується більшою міцністю на розтяг, тому не дає тріщин або усадки.

Суха суміш чи готова паста: що краще?

Суха суміш – більш економний варіант, але потребує додаткового часу та навичок для замішування та досягнення потрібної консистенції. До того ж розчин швидко висихає, що може створити проблеми для початківців. Проте, сухий сатенгіпс, ціна якого значно нижча за готові пасти, залишається одним із найбільш затребуваних будівельних матеріалів на ринку.

Полімерна акрилова шпаклівка продається готова у відрах. Вона зручна у використанні, не вимагає замішування і має потрібну консистенцію. Забезпечує стабільність та рівномірність у роботі, а також може зберігатися в упаковці після відкриття. До таких паст належить, зокрема, акрилова фінішна шпаклювальна гладь Сніжка Акрил-Путц (Sniezka Actyl-Putz FS20) або фінішна шпаклівка Семін Сем Джоїнт (SEMIN SEM JOINT Compound).

Цементна, гіпсова чи полімерна: яку шпаклівку купити?

Шпаклівки розрізняються за типами в'яжучої речовини:

  • цементна шпаклівка вирізняється високою стійкістю до зовнішніх впливів і використовується переважно для обробки фасадів, а також у приміщеннях з високою вологістю.
  • гіпсова шпаклівка зазвичай використовується тільки для внутрішніх робіт і демонструє відмінні результати на бетонних, гіпсокартонних та цементних поверхнях.
  • полімерна шпаклівка може бути акриловою або латексною. Це готові до роботи пасти, які широко використовуються як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт. Вони можуть застосовуватися як для стартового вирівнювання стін, так і для фінішного покриття.

Акрилова або латексна: яке шпаклівка краща?

Акрилова шпаклівка має високу стійкість до вологи і несприятливих атмосферних впливів, тому вона більше підходить для зовнішніх робіт і приміщень з підвищеною вологістю. Латексна шпаклівка також має свої переваги: завдяки каучуковій смолі вона дуже пластична та створює ідеально рівну, гладку та міцну поверхню з мінімальною усадкою.

Маючи знання про те, як правильно вибрати шпаклівку, ви зможете значно спростити процес ремонтних робіт та отримати максимально якісний результат. 

Наш будівельний магазин у Білій Церкві пропонує широкий вибір шпаклівок різного призначення (стартова, фінішна, універсальна, для швів) та типу (гіпсова, цементна, мінеральна, полімерна) від різних виробників (Кнауф, Снєжка, Сатен, Крумікс, Артісан, Ансерглоб, Ельф та ін.), щоб ви могли знайти те, що вам потрібно.

Чи є доставка по Україні товару з категорії Шпаклівка?

Так, виконується всіма службами доставки які працюють в Україні.

Чи є адресна доставка по Україні товару з категорії Шпаклівка?

Так, для уточнення ціни зв'язуйтесь з менеджером (096) 809-08-87.

Чи є фізичний магазин?

Так, за адресою вул. Київська 74а, Біла Церква, 09114

Є обмін чи повернення?

Так, відповідно до закону України «про захист прав споживачів»